Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes 8.0

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 wookie23

wookie23
  • 187 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 14:00

Zauważyłem ostanio dziewne działanie mojego iTunes po zainstalowaniu najnowszej wersji. Okładki są często nieczytane,w głownym katalogu z muzyką ich nie ma ale w podfolderach już są, troche mnie to irytuje ponieważ zostało mi jeszcze do wgrania 400 okładek i musze wszystko sprawdzac i sprawdzac, czy przypadkiem takiej już nie mam Strawdzałem na 2 komuterach. Ma ktoś może jeszcze instalke iTunes 7?

#2 czarnulka31

czarnulka31
  • 11 postów
  • SkądTychy

Napisano 10 listopada 2008 - 00:52

Ja też mam iTunes wersje 8.01.11(Polska) i mam pytanie? Pobrałam dziś dwie rzeczy free, przesłałam do ipoda, ale ich nie ma? W ogóle na ipodzie nie mam ikonki z programami. Ipod ma prog. 1.1.5, czy to ma znaczenie? I drugie moje pytanko, czy jeśli odinstaluję iTunes 8, i zainstaluje wersje 7.7 utracę wszystkie pliki zapisane i konfigurację ipoda, czy automatycznie się wszystko zaktualizuję? Będę wdzięczna jeśli ktoś mi odpowie dziękuję.

#3 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 10 listopada 2008 - 01:13

Ja też mam iTunes wersje 8.01.11(Polska) i mam pytanie?
Pobrałam dziś dwie rzeczy free, przesłałam do ipoda, ale ich nie ma? W ogóle na ipodzie nie mam ikonki z programami.
Ipod ma prog. 1.1.5, czy to ma znaczenie?
I drugie moje pytanko, czy jeśli odinstaluję iTunes 8, i zainstaluje wersje 7.7 utracę wszystkie pliki zapisane i konfigurację ipoda, czy automatycznie się wszystko zaktualizuję?
Będę wdzięczna jeśli ktoś mi odpowie dziękuję.

Aplikacje można instalować dopiero od softu 2.0.

Dlaczego chcesz przechodzić na starszą wersję?

#4 czarnulka31

czarnulka31
  • 11 postów
  • SkądTychy

Napisano 10 listopada 2008 - 01:21

Witam! wiesz no właśnie nie wiem sama czemu? mam wrażenie że jest lepsza, a propos softu 2.0, czy jest możliwość pobrania tego programu za free? jak masz namierek na stronę, to będziesz moim dobry kolegą:wink: A czemu jeszcze nie śpisz?:-D

#5 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 10 listopada 2008 - 01:27

Witam! wiesz no właśnie nie wiem sama czemu? mam wrażenie że jest lepsza, a propos softu 2.0, czy jest możliwość pobrania tego programu za free? jak masz namierek na stronę, to będziesz moim dobry kolegą:wink:
A czemu jeszcze nie śpisz?:-D

Oprogramowanie 2.0 oraz 2.1 do iPoda Touch jest płatne. iTunes 8.0 posiada dodatek "Genius", który polecam. Taka moja rada... Zostań przy obecnym iTunes'ie ;)

#6 czarnulka31

czarnulka31
  • 11 postów
  • SkądTychy

Napisano 10 listopada 2008 - 01:30

Fajną masz stronkę:P pozdrawiam i spadam, pa

---- Dodano 10-11-2008 o godzinie 01:32 ----
Dziękuję za info.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych