Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

WiFi problem PILNE

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 01 November 2008 - 18:25

Witam utorzyłem sieć wi-fi na laptopie i ipod touch i mi tą siec znajduje, jest w zakladce DHCP ip i maska podsieci, ale safari pisze ze nie ma poleczenia? co robic ???

#2 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 01 November 2008 - 18:34

Tak laptopa mam podlaczonego do roputera kablem

#3 owz

owz
  • 3360 posts
  • SkądPoznań

Posted 02 November 2008 - 01:49

na laptopie masz windows czy mac os? generalnie musisz włączyć udostępnianie internetu przez sieć wifi.

#4 pikpen222

pikpen222
  • 1 posts

Posted 04 November 2008 - 18:46

mam problem z wi fi czy mugłby mi ktos pomuc bardzo bym prosił jest taki problem interrnet jest nadawany z telewizju kablowej przez taki czarny modem kupiłem router wi fi bedea podpeite 22 akomputery jested bezposrednio przez kabel drugi poprzez siec wi fi problem tkwiw tym jak to skonfigurowac jezeli adres z interentu ip nie jest stały tylko nadawany automatycznie prosze o pomoc

#5 Haseo

Haseo
  • 245 posts
  • Skądinąd

Posted 04 November 2008 - 22:29

Cholera czytam twój post dziesiąty raz i dalej nie mogę się domyślić tego co napisałeś. Po drugie rażące błędy ortograficzne i interpunkcyjne powodują, że twojego postu nie da się zrozumieć. Teraz postaram się odpowiedzieć w twoim stylu (może zrozumiesz jak się czyta twój post): SkoroMaszRouterWiFIToOnBędzieSobiePobierałAdresOdProwideraANastępnieTobiePrzydzielałWewnętrzneIPJedyneCoZapewneMusiszZrobićToSklonowaćMacAdresKtóryMaszPrzypisanyDoKomputeraKtóryByłPodłączonyPodczasInstalacjiInternetu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users