Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kopiowanie muzyki z ipod'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 bacanski

bacanski
  • 30 postów

Napisano 26 października 2008 - 23:12

Witam mam pytanie czy jest jakas mozliwosc zgrania utworow z zachowaniem nazw plikow jakie byly na dysku podczas dodawania do biblioteki? wiem, ze mozna podlaczyc jako dysk i kopiowac wedlug tagow... ale to mi sie nie specjalne nie widzi... :/

#2 glub

glub
  • 980 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 października 2008 - 23:36

ipod acces. platny. najlepszy

#3 Iro

Iro
  • 6 955 postów

Napisano 27 października 2008 - 07:56

Witam mam pytanie czy jest jakas mozliwosc zgrania utworow z zachowaniem nazw plikow jakie byly na dysku podczas dodawania do biblioteki?

wiem, ze mozna podlaczyc jako dysk i kopiowac wedlug tagow... ale to mi sie nie specjalne nie widzi... :/

Pod Windows jest fajny program "sharepod".
Można z niego nawet korzystać zamiast iTunes.
A ponieważ jest jednoplikowcem, to wgrałem go na iPoda, żeby gdziekolwiek jestem mieć swobodę.
Tworzy kopie, listy itp.

#4 quzo

quzo
  • 1 239 postów
  • Skądwawa

Napisano 27 października 2008 - 08:49

jednym z najlepszych programów jest touch copy

#5 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 października 2008 - 09:11

najprościej ręcznie ;)
Mój pierwszy Mac Blog Archive Jak skopiować muzykę z iPoda na Maka?
pod windowsem identycznie

do Toucha/iPhona przyda się programik DiskAid zamiast włączenia pokazywania ukrytych plików

#6 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 października 2008 - 19:21

Witam mam pytanie czy jest jakas mozliwosc zgrania utworow z zachowaniem nazw plikow jakie byly na dysku podczas dodawania do biblioteki?

wytluszczenie moje.
zdaje sie ze zaden z proponowanych programow tego nie oferuje bo te dane nie sa na ipodzie przechowywane. niemniej samo skopiowanie plikow na dysk one umozliwiaja, ale tego chcial pytajacy uniknac.

#7 bacanski

bacanski
  • 30 postów

Napisano 29 października 2008 - 13:00

no tak kopiowac mozna bez problemu ale co z nazwami... trzeba wszystko zmieniac... chodzi mi o to, czy jest jakis program ktory skopiuje mi z ipod'a pliki z nazwami jakie byly na dysku nie juz w ipodz'ie... nie wiem czy to jest wykonalne bo tak jak powiedzieliscie podobno przechowuje gdzie indziej te informacje...

#8 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 29 października 2008 - 13:53

no jeżeli skopiujesz sobie te pliki z iPoda do iTunes (włączając porządkowanie biblioteczki i kopiowanie do biblioteczki) to iTunes sam ci pozamienia nazwy plików na 'ładne' i uporządkuje je w folderach ale czegoś w stylu "mam mp3 o nazwie zajefajna_muza.mp3 z piosenką 'tytuł' w wykonaniu 'artysta', skopiowałem ją na iPoda i chce kopiując z powrotem z niego mieć znowu zajefajna_muza.mp3" to się nie da ewentualnie da się 'tytuł.mp3' albo tego podobne sprawy bazujące na tagach

#9 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 29 października 2008 - 14:08

senuti?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych