Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Witam, Problem z Iphone'm

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 ney

ney
  • 16 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:16

Witam wiem ze jest takich postów milion i ciut ciut ale już poprostu mi nerwy siadły i nie dostaje ani odpowiedzi na PW ani nic więc PROSZE NIE IGNOROWAC POSTU....Wiem ze każdy się uczył i dochodził sam do tego jak co i wogóle robić z iphonem ale ja tego nie potrafie jakoś...siedze od wczoraj 21:30 do 4 rano i teraz od 17 do teraz na forum i probuje rozkminic jak wgrywać te softy na iphona jak WallApp lub MMSY czy nie wiem co jak widze jakies terminale czy cos to poprostu nie rozumiem tego mam zainstalowanego jbreaka mam normalnie Cydia i installer i zainstalowalem sobei teraz jakis Terminal ale nadal nie wiem jak wgrac jakeis programy procz z cydi co dziala jak istore prosze o pomoc bo naprawde już stracięłm checi do telefonu a dopeiro wczoraj kupiłem poprostu nerwy mi siadaja niech ktos napisze lub poda konkretny link z opisem jak to robic ...PROSZE nie podawac mi FAQ czy cos bo juz tam patrzylem i nie czaje tego dziękuje :( PS mam ruter itp i normalnie dziala wi-fi neta mam etc na ip

#2 pear.pl

pear.pl
  • 121 postów
  • SkądUstroń

Napisano 22 października 2008 - 19:30

Czyli instalacja programów z Cydi ci działa tak? Instalacja z app store ci działa? to 90% oprogramowania tak zainstalujesz.

#3 Hammero

Hammero
  • 17 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:34

ja tez mam cydie itd... ale nie widze na niej duzo gier programow itd wchodzac w Featured Packages sa jakies aplikacje(ale malo...) czy sa gdzies jeszcze?

#4 Slawus

Slawus
  • 525 postów
  • SkądCzłuchów

Napisano 22 października 2008 - 19:36

Bo trzeba dodać repozytoria (sources)...

#5 Hammero

Hammero
  • 17 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:39

Bo trzeba dodać repozytoria (sources)...

hmmm wchodze w to i tu sa jakies jezyki flagi wczesniej tylko PL wybralem ;p

i po kolei najlepiej instalowac te sources?

#6 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 22 października 2008 - 19:39

Kolega Slawus ma rację, musicie chłopaki dodać źródła, z których mają być pobierane te aplikacje - można je dodać w Installerze i w Cydii. Hammero, mówisz raczej o AppStore, tam są flagi:P

#7 Hammero

Hammero
  • 17 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:43

zainstalowalem jakies tam zrodla (more package sources) i gdzie one sie teraz znajduja?

#8 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 22 października 2008 - 19:46

W Installerze czy Cydii? Po prostu dodajesz w opcjach nowe źródła i tam gdzie masz aplikacje jest ich od razu więcej... mam rozumieć, że tak zrobiłeś?

#9 ney

ney
  • 16 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:47

dobrze wszystko fajnei ale nie odpowiedzieliscie na moja prozme :( chcial bym miec WallApp a to sie inaczej wogole instaluje chcial bym miec MMSy i tez nie wiem jak poprostu pogaduszka na inne tematy niz na moja prozbe :(:(

---- Dodano 22-10-2008 o godzinie 20:48 ----
i kolejny mam problem z SSL i kontem gmail pisze mi ze nie moze sie polaczyc ..... ale to teraz najmniejszy problem chcial bym poprostu was poprosic o odpowiedz mojej prozby dziekuje!! :(

#10 Hammero

Hammero
  • 17 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:50

cydia... i aplikacje wszystkie sa w sections?

---- Dodano 22-10-2008 o godzinie 20:51 ----
ney na mmsy w cydii jest program swirlyMMS i on chyba jest do wysylania mms

#11 ney

ney
  • 16 postów

Napisano 22 października 2008 - 19:53

w sections czyli ? widzisz nie wiem wogole co mowisz do mnie :( zrobilem jbreaka i lacze sie z cydia i instalatorem i moge zainstalowac nie ktore rzeczy mobile terminal etc ale np mmsy nie moge zainstalowac wallapp juz wogole nie wiem jak zainstalowac bo gdzies mam wsadzic pliki i w terminalu cos wpisac wogole zero tlumaczenia dla nowicjuszy :(

#12 JASIU8830

JASIU8830
  • 3 postów

Napisano 22 października 2008 - 20:11

POMOCY !! Gdy chce cos pobrac z Installera pisze mi, ze nie ejstem połączony z serwerem i wyskauje Error ! Zrodło mam np jaki i.myapple.pl ale to nie tylkoz tego zrodła nie dziła bo we wszystkich ! Co mam zrobic aby było ok ?? Pozdrawiam !

#13 ney

ney
  • 16 postów

Napisano 22 października 2008 - 20:12

no tak tylko jak pobieram ta aplikacje wyskakuje mi cos takiego

POSIX: Socket is noc connected

Mam ten sam problem z i.myapple.pl nie rozumiem tego juz wogole.

#14 JASIU8830

JASIU8830
  • 3 postów

Napisano 22 października 2008 - 20:13

Mam podobny poroblem jak kolega ney :) ale u mnie w Cydii działa a w instalatorze nie :( co zrobic ?

#15 ney

ney
  • 16 postów

Napisano 22 października 2008 - 20:57

ok zrobilem juz mmsy tylko niech mi ktos pomoze jak wgrac FILMI np dvdrip xdivix na iphona da sie?

#16 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 października 2008 - 21:08

Zgodnie z postanowieniami opisanymi w wątku z zasadami umieszczania wpisów w dziale iPhone - Pomoc jestem zmuszony zamknąć Twój wątek.

Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html

Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.

Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych