Witam. Moze ktos z was probowal takiej konfiguracji badz mial jakos z tym oczynienia i wie czy jest szansa powodzenia? Wyjezdzam na krotko i bede potrzebowal dostepu do internetu, wpadlem na pomysl aby wlasnie zakupic orange free na karte (chyba program dostepowy dziala na mac?) za modem posluzyla by mi nokia 6500 (isync nie wspolpracuje z tym tel nie wiem dla czego, dziala za to z nokia multimedia transfer) i uzytkowac taki oto internet w krakowie na macbooku z systemem Mac Os X 10.5.5. Prosze o porady, doswiadczenia, odpowiedzi. Pozdrawiam
W temacie jest blad chodzi o NOKIE 6500 classic !!!

Orange Free na karte + Nokia 6600 + Macbook leopard - to zadziala?
Rozpoczęty przez
olej7777
, 22 paź 2008 13:20
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 października 2008 - 13:20
Napisano 22 października 2008 - 18:45
po pierwsze: iPlus Simdata (to też na karte). jest po prostu lepszy i szybszy niż oferta Orange.
Po drugie: tak, zadziała. najwygodniej przez bluetooth
swoją drogą ja też do iBook'a będe telefon podłączać (nie ten co w sygnaturce) przez bluetooth

Napisano 22 października 2008 - 23:14
po pierwsze: iPlus Simdata (to też na karte). jest po prostu lepszy i szybszy niż oferta Orange.
na jakiej podstawie tak wnioskujesz ?
Napisano 23 października 2008 - 07:55
Telefon mam z simlockiem na orange, a drugi tel nie ma umts wiec zostanmy przy ORANGE, ksx4system dzieki za odpowiedz odnosnie plusa teraz czekam na info o orange i czy ich program dziala z maciem
Pozdrawiam

Napisano 23 października 2008 - 12:32
Chodzi czy o to ze czekasz na maila od orange czy az ktos sie pofatyguje za ciebie poszujac ?
Napisano 23 października 2008 - 21:25
hahah , no normalnie osiol by sie usmial (z niego sa kabanosy ) moze ktos z milych forumowiczow uzywa maca noki 6500 orange free i mnie poinformuje czy i jak to dziala, na wycieczke do orange nie mam na razie czasu i dal tego tez sie pytam o ten ich smieszny program dostepowy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych