Problem z założeniem konta
Started by
Stasio90
, 20 Oct 2008 16:28
7 replies to this topic
Posted 20 October 2008 - 16:28
Witam mam problem z założeniem konta w itunes store przechodzę już do momentu gdzie mam wybrać opcje zapłaty i nie pokazuje mi się żadna opcja none są dostępne tylko visa master card discover paypal i jakąś zieloną karte (tylko przy zakładaniu konta w USA) jak dam Polskę to tych 2 przedostatnich nie ma i nie wiem co zrobić by była opcja none bo mam kartę maestro na którą dostaję wypłatę i nie wiem czy taka będzie akceptowana w ogóle nie wiem czy nawet jeśli to jak będzie pobierana opłata za zakup np piosenki za 0.99$ jak ja wypłatę dostaję w złotówkach. Proszę o szybką odpowiedź bo chciałbym jakieś darmowe programy na ipoda nano 3G.
Posted 20 October 2008 - 16:33
właśnie dobre pytanie też chciałbym to wiedzieć
ale jak ja zakładałem konto to miałem nie wiem co jest u ciebie nie tak
Posted 20 October 2008 - 16:50
właśnie dobre pytanie też chciałbym to wiedzieć
ale jak ja zakładałem konto to miałemnie wiem co jest u ciebie nie tak
mialem identycznie - "none" - okolo godziny temu wlasnie zalozylem kontoo w store . bycmoze ma znaczenie wersja itunes , ja osobiscie uzywam 8 {8,01}
pzdrw
Posted 20 October 2008 - 17:08
Po prostu kliknij na jakas darmową aplikację i daj kup, potem przeniesie Cię do zakładania konta. Podczas zakładania powinna pojawić się opcja None (na pewno w PL). W USA pewnie będziesz musiał użyć Gift Card.
Posted 20 October 2008 - 17:14
Tylko gdzie taka darmowa aplikacja i gdzie w ogóle są na ipoda nano 3G
---- Dodano 20-10-2008 o godzinie 18:17 ----
Czekajcie bo teraz właśnie film za free pobrałem ale nie wiem jak konta przecież nie mam
---- Dodano 20-10-2008 o godzinie 18:17 ----
Czekajcie bo teraz właśnie film za free pobrałem ale nie wiem jak konta przecież nie mam
Posted 20 October 2008 - 17:19
Tylko gdzie taka darmowa aplikacja i gdzie w ogóle są na ipoda nano 3G
darmowa to taka przy ktorej zamiast ceny widnieje napis FREE
Posted 20 October 2008 - 17:22
Po prostu jakakolwiek aplikacja z Free w AppStore - nie musi być do tego ipoda.
Posted 20 October 2008 - 17:38
No a ja właśnie chciałby na swojego ipoda, a mam taki pomysł żebyśmy wystosowali ogólną Polską petycję "Mam tu na myśli wszystkich użytkowników Mac OS i produktów firmy apple bez wyjątku czy to tylko time capsule czy iphone czy imac itd." aby szef firmy apple stworzył dla nas itunes store by mogliśmy kupować muzykę a także płatność w naszej walucie lub jakiś przelicznik z dolarów na złote wraz z opłatą za przesłanie pieniędzy i ich zamianę czyli coś takiego jak wirtualny kantor lub jak się to nazywa. Kto jest za !!!!!!!!! wiem że może się to nie udać bo czytałem artykuł że itunes store jest na granicy rentowności i chcą go zamknąć ale raz grozi śmierć więc ponawiam pytanie kto za??????
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users