Witam odpaliłem dzisiaj iTunes i ... brak w nim mojej muzyki, moich programów z app store podcastów - niczego nie ma. W koszu znalazłem (choć sam ich nie usuwałem - nie pamiętam tego bynajmniej) dwa pliki: iTunes Library Extras.itdb i iTunes Library Genius.itdb, sprawdziłem w folderze gdzie jest archiwum iT też były takie pliki. Próbowałem je podmieniać ale to nic nie dało. Czy ktoś może miał już podobny problem i wie jak sobie z tym poradzić. Trochę mi się nie chce tworzyć od nowa całej biblioteki.
Z góry dziękuję - szukałem i nie znalazłem ...
Edit:
sprawdzilem w folderze gdzie iT ma swoje archiwum i muzyka zgrana z płyty i ściągnięta z app store jest a w iT jej nie widać. Nie widać również muzyki którą importowałem z twardego dysku.
[iP 3G 2.1] wszystkie dane z iTunes zniknęły
Started by
sieja123
, 16 Oct 2008 22:31
4 replies to this topic
Posted 16 October 2008 - 22:31
Posted 19 October 2008 - 03:24
A masz to na iPhon to eksportuj i zrob archiwizacje bibloteki na DVD
---- Dodano 19-10-2008 o godzinie 02:25 ----
---- Dodano 19-10-2008 o godzinie 02:25 ----
Posted 19 October 2008 - 09:56
mam tylko za bardzo nie wiem w jaki sposób można muzykę eksportować z iPhona do iTunes ???
Posted 19 October 2008 - 10:26
http://www.myapple.p...670-post10.html (tytuł mylący, jest napisane jak to zrobić w drugą stronę)
Posted 20 October 2008 - 16:56
poradziłem sobie jeszcze inaczej. Może komuś się to przyda.
Metoda jest następująca trzeba z folderu Moje dokumenty\Moja muzyka\iTunes\Previous iTunes Libraries skopiować plik iTunes Library z najświeższą datą zmienić jego nazwę poprzez wycięcie daty i wkleić do głównego folderu iTunes (Moje dokumenty\Moja muzyka\iTunes). Traci się prawdopodobnie ostatnio dodane utwory ale nie mam co do tego pewności.
U mnie zadziałało.
Swoją drogą zastanawiam się co mogło się stać że iT nagle wykasował pliki library i utworzył nowe puste w ich miejsce.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users