Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

windows xp na macbook air (przy zachowaniu mac os ;))

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 grze

grze
  • 156 postów
  • SkądSoCal, US

Napisano 11 października 2008 - 20:04

hej,
poprzednio mialem macbooka pro i wszystko poszlo bezproblemowo.
teraz probuje zainstalowac winxp za pomoca bootcampa na moim mba no to mam pierwszy problem juz na wstepie. nie moge zainstalowac win xp na partycji bootcampowej. uzywam zewnetrznego dvd Gateway i za kazdym razem gdy probuje zainstalowac win wyskakuje mi logo apple/folderek/znak zapytania naprzemiennie. w czym problem?
nie mowcie mi tylko ze musze uzyc applowego superdrive'a :/
ps.usunalem partycje i utworzylem ja na nowo i tym razem, po restarcie, wyglada jakby nie uzywal wogole CD a mac zawiesil sie na ekranie z logo apple :/

---- Dodano 12-10-2008 o godzinie 14:52 ----
jakby ktos kiedys mial podobny problem to:
olalem bootcampa. zainstalowalem po prostu virtual machine win xp na VWmare Fusion i hula. do moich zastosowan na tym komputerze jest to rozwiazanie wystarczajace, gdyz jak juz mowielm uzywam dwoch aplikacji jedynie...
Nie rozgryzlem tylko jeszcze dlaczego nie "ubylo" mi za wiele miejsca z dysku...No ale na razie sie tym nie martwie :)

#2 Kagain

Kagain
  • 583 postów
  • SkądGrodzisko, ELW, PL

Napisano 13 października 2008 - 15:57

Może masz obraz rozszerzalny dynamicznie?... Miejsca będzie ubywać jak na Windzie dograsz więcej danych

#3 mag_sandro

mag_sandro
  • 2 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 20:06

nowy Witaj. Jestem nowym Mac-userem i mam Macbook Air. Fajne cacko, ale musze zrobic podobny wymyk, czyli dzialac w windowsie np. z business everywhere itp. pierdoly... Mozesz opisac krok po kroku jak dokonales instala windy? Nie mam superdriva... :(, ale ponoc jakos da sie to zrobic, ale nie z bootcampa. Z gory dzieki. Super jesli dalbys rade wrzucic to na foruma do jutra, bo akurat mam dzien na instala. J

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych