Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Softwarowe zdjęcie simlocka z iPhona 3G za 150 zł?

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#51 jackie4x4

jackie4x4
  • 9 posts

Posted 24 November 2008 - 10:03

ja mailem ten sam problem i kupilem sobie uniwersal-sim i programator wgralem najnowsze oprogramowanie na xsima i smgia :)

Czy można coś więcej na temat tej uniwersal-sim:?:

---- Dodano 24-11-2008 o godzinie 15:55 ----
OK już znalazłem, uniwersal-sim to taka mądra:-D nazwa trywialnej nakładki

#52 Konrad5577

Konrad5577
  • 9 posts

Posted 16 December 2008 - 18:29

X-sim i P4 (PLAY) Co do karty x-sim i sieci PLAY. Jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że karta x-sim będzie działała w sieci PLAY. Miałem również taki problem. Rozwaliłem 2 x-simy po 60 zł. za sztukę, na których było instalowane różne oprogramowanie. Wszystko miało działać, ale nie działało. Co prawda, to da się trafić na takie, co działają, ale to na prawdę rzadkość. Pan w komisie GSM powiedział mi, że P4 posiada 3G, oraz pracuje na innej częstotliwości niż pozostałe sieci (szukaj w google - P4 i iphone) W związku z moim wkur**eniem poprosiłem o kartę PLUS, jak się później okazało, iPhone ruszył w Plusie. I działa bez zarzutów. Szkoda tylko rozwalonej szufladki od iphone. (Ja nie mam serwisu apple w mieście i musiałem sobie sam poradzić. :/

#53 Beniamin_1992

Beniamin_1992
  • 14 posts

Posted 30 December 2008 - 13:37

no widzicie wszedzi edziala tylkow tych durnych sieciach jak play 35 i cos tam sami swoi ale jak chcecie byc fajni i mlodzierzowi i modni to prosze bardzo Thank You Come again

#54 iMarekPL

iMarekPL
  • 2727 posts
  • SkądZduńska Wola

Posted 30 December 2008 - 21:16

Tak z ciekawości. Odświeżyłeś temat tylko po to żeby dodać ten za przeproszeniem durny komentarz?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users