Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iTunes

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Łosiek

Łosiek
  • 5 posts

Posted 06 October 2008 - 21:28

Witam Ostatnio zaktualizowałem nowego iTunes'a i dziś chciałem wgrać piosenki, lecz na iPoda udało mi się wgrać nie więcej niż 1/5 z nich. Nie wiem czym to może być spowodowane, problemem z iTunes'em, jakimś błędem w iPodzie, nie wiem... Bardzo proszę o szybką odpowiedz, co mogę zrobić aby reszta piosenek także została wgrana na odtwarzacz. Dziękuję.

#2 hasos

hasos
  • 2164 posts
  • SkądWrocław

Posted 06 October 2008 - 21:53

spróbuj je usunąć z itunes i wrzucić ponownie. później synchro

#3 Łosiek

Łosiek
  • 5 posts

Posted 06 October 2008 - 21:56

No niestety nie mam takiej możliwości, piosenki te były na iTunes, lecz na samym dysku już ich nie ma. Dotychczas udawało mi się je normalnie zgrywać na iPoda z iTunes'a, lecz dziś to się nie udało ;/ .

#4 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 06 October 2008 - 22:04

e? nie masz ich na dysku? i się dziwisz, że nie możesz ich wgrać ma iPoda?

#5 hasos

hasos
  • 2164 posts
  • SkądWrocław

Posted 06 October 2008 - 22:08

dokładnie, przecież wrzucenie muzy na itunes nie oznacza "skopiowania" tej muzy. to tak jak byś wrzucając muzę do winampa twierdził, że możesz ją już usunąć bo jest winampie.

#6 Łosiek

Łosiek
  • 5 posts

Posted 06 October 2008 - 22:28

Hmm, cóż ta sytuacja wprowadza mnie w małe zakłopotanie, te piosenki dalej są widoczne w bibliotece iTunes, zaś na iPoda synchronizuje się marna część z tego. Jak już pisałem dotychczas wszystkie się zapisywały poprawnie. No dobrze, mimo wszystko dziękuję za pomoc :)

#7 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 06 October 2008 - 22:35

masz ustawioną automatyczną synchronizację? czy synchronizujesz z jakąś playlistą? czy ręcznie zarządzasz muzyczką? jaki iPod w ogóle?

#8 Łosiek

Łosiek
  • 5 posts

Posted 06 October 2008 - 22:42

Ipod to 6G Classic 80gb, dotychczas przy synchronizacji dawałem opcję do wszystkich utworów i playlist, ale tak jak już mówiłem, od czasu zaktualizowania nowego iTunes'a nie udaje się ta sztuka.

#9 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 06 October 2008 - 22:52

może masz odhaczoną część utworów?

#10 sylweczek

sylweczek
  • 431 posts

Posted 07 October 2008 - 10:06

Jeśli w preferencjach iTunes nie ma ustawione "kopiuj dodając do biblioteki" to nie wolno usuwać plików z poprzedniej lokalizacji. Wtedy pliki zostaną niby w bibliotece - ale jeśli spróbujesz je odtworzyć pojawią sie wykrzykniki. Ewentualnie, może tak jak mówi Roberto - część utworów odhaczona?

#11 Łosiek

Łosiek
  • 5 posts

Posted 07 October 2008 - 21:31

No cóż, nic nie pomogło, wygląda na to, iż będę musiał od nowa piosenki wgrywać... Dziękuję za pomoc :)

#12 Grzeczny

Grzeczny
  • 223 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 October 2008 - 21:50

A ja, drodzy panowie, zrezygnowałem z iTunes, i nareszcie słucham bezproblemowo muzyki z ToolPalyera, czego wszystkim (poza ipodowcami) radzę

#13 sylweczek

sylweczek
  • 431 posts

Posted 09 October 2008 - 21:44

Nie no toolplayer to całkiem fajny edytorek audio, ale gdzie mu do funkcjonalnośći iTunes? Ja w każdym razie nie wyobrażam sobie radzenia z 5000 piosenek za pomocą czegoś takiego

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users