Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[2.1 3G] Aplikacja do hasel i kart kredytowych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 pangelard

pangelard
  • 140 postów

Napisano 30 września 2008 - 12:35

chcialbym was prosic o doradzenie co wybrac i opinie na temat aplikacji przeznaczonych do trzymania danych bankowych, kart kredytowych, hasel internetowych i roznego rodzaju pinow. w palmtopie z pocket pc uzywalem code wallet pro i byla to bardzo fajna aplikacja, szczegolnie, ze wszystkie dane mozna bylo wpisywac i edytowac na komputerze i synchronizowac z palmtopem. teraz szukam podobnej aplikacji. glowne rzeczy ktore chce miec bezpiecznie w niej zapisane to: - konta bankowe - karty kredytowe - loginy i hasla do roznych stron internetowych - piny. mam tego bardzo duzo i nie jestem w stanie wszysktiego pamietac. Zalezy mi na tym, zeby taka apliakcja byla funkcjonalna do wszystkich powyzszych funkcji oraz bezpieczna - zebym w przypadku zgubienia iphone'a (oby tak sie nie stalo) nie bal sie, ze ktos bedzie mial dostep do wszystkich moich danych. dodatkowo fajnie by bylo jakby mozna bylo miec te dane tez w kompie i zeby sie synchronizowaly automatycznie. chociaz taka funkcja w iphonie chyba nie jest mozliwa cena aplikacji nie ma znaczenia. zalezy mi na funkcjonalnosci. przegladalem app store i moje typy to: - ewallet - secret box - firebox ale zadnej z tych aplikacji nie testowalem, bo musialbym od razu kupic. moze byc rowniez aplikacja z poza appstore, bo mam jailbreak'a z gory dziekuje za pomoc

#2 zibirz

zibirz
  • 78 postów

Napisano 30 września 2008 - 12:44

i Private

#3 ser91e

ser91e
  • 461 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 30 września 2008 - 12:56

Ja polecam 1password. Zarówno na iPhone, jaki i na Mac'a. No chyba, że nie masz tego ostatniego. Wtedy niestety nie będzie działać, bo nie ma wersji na Windows, a program z iPhone, synchronizuje hasła z aplikacją z komputera.

#4 Abaddon

Abaddon
  • 170 postów

Napisano 30 września 2008 - 15:11

do 1password można dodawać hasła z poziomu iphone przecież.

#5 pangelard

pangelard
  • 140 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:39

dzieki za te kilka podpowiedzi. wybralem ewallet. wydaje mi sie najbardziej rozbudowany i uzyteczny dla moich potrzeb. i ma synchronizacje z PC tem. kilka darmowych aplikacji poporbowalem, ale jednak ewallet wyglada mi na najfajniesza aplikacje.

#6 quest

quest
  • 248 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 01 października 2008 - 18:08

a ja mam aplikacje darmowa LOCKBOX i takze sobie ja chwale

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych