Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

AOT - Tactical Ops - for mac? wie cos ktos na temat

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kraxz

kraxz
  • 341 posts
  • SkądPrudnik, Poland

Posted 16 July 2006 - 03:21

Siemacie !

Poszukuje mojego ukochanego AOT-a na maca jak do tej pory jedyne info znalazlem na http://www.santaduck.com/mto.html wiec wyglada ze paczka istnieje wlacznie z nowym patchem 3.50 a wiec...

Moze ktos z was zapodaje a ja nie potrafie ominac niedzialajacego linka na stonie ... as above :/

Wyniki wyszukiwania na mule nie zwracaja mi rezultatu - jest to jedyna giera w ktora chetnie minimum raz dziennie (mapke) grywalem.

Teraz jako Zmaczony Pecetowiec wciagam sie w wir namietnosci do pieszczenie touch pada i klawy tudziez podswitlonej czesto iz w vampirskie pociagi wpadam .... mowia kiedy ja sie bawie to wy spicie ale nie jeden z was pewnie ma zajawke jak i ja ... wiec moze kiedys miedzy zdobywaniem wiedzy informacji i doswiadczenia - Zapodamy mapke w AOTA

wielkie JOŁ

Temat przeniosłem do działu GRY - krzyfar MF

#2 kraxz

kraxz
  • 341 posts
  • SkądPrudnik, Poland

Posted 25 July 2006 - 18:03

NO DOBRA !!

To juz wam powiem skoro wzbudza to tyle zainteresowania wszystkie patche na UT by zapodad mod-a Tactical Ops znajdziecie tu : http://macinfront.ma...les.php?cat=112

jeszcze nie wiem jak z ACP ale mod dziala :D lepiej niz na windzie :)

#3 kraxz

kraxz
  • 341 posts
  • SkądPrudnik, Poland

Posted 14 March 2007 - 23:55

No i minelo ponad pol roku jak wreszcie zachcialo mi sie ponownie zadzialac i : SUKCES !!! dopadlem oryginalna wersje UT 99 na OS9 spatchowalem na OSX przenioslem patcha AOT do UT i dziala :) zajawkuje sobie :) DODAM : potrzeba tylko mac wersje pierwszego UT reszta linek jest wyzej Pozdrawiam PS: na unixach nie trzeba ACP

#4 Przemas

Przemas
  • 51 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 15 March 2007 - 16:35

Tez bym sobie pogral w Tactical Ops ale niemoge nigdzie dorwac UT zeby podgrac pod niego moda. Wie ktos skad mozna sciagnac UT, najwyzej kupil bym orginalna wersje na pc.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users