Soft quickpwn'owany problem podobny do tego opisanego w tym watku:
[url]http://www.myapple.pl/iphone-pomoc/77674-2-0-1-3g-iphone-zawiesza-sie-na-logo-apple.html[/url]
"zerowanie trwalo okolo 40 minut lub dluzej. Kiedy pasek postepu doszedl do konca iphone sie zrestartowa i pojawia sie logo apple po chwili zaczyna sie pojawiac ikonka ladowania ( kreseczka biegajaca po okregu ) zachoidziaca na logo ( jabluszko wciaz widnieje ) i na tym koniec, tzn. laduje laduje po chwili jakby sie zawiesza ( ekran staje sie ciemniejszy i kreska juz stoi w miejscu )."
Co robic?

[2G - 2.1] Po zerowaniu zawiesza sie na logo Apple
Started by
nicho
, 25 Sep 2008 04:48
5 replies to this topic
Posted 25 September 2008 - 04:48
Posted 25 September 2008 - 09:53
Miałem to samo - do tego jeszcze telefon wibrował co chwilę. Robiłem restore + przywracanie kopii zapasowej ze 2 razy. W końcu dałem za wygraną i zrobiłem restore bez wgrywania backupa. Działa, więc wg. mnie był to problem z uszkodzonym backupem.
Posted 25 September 2008 - 12:05
U mnie To samo
Zerowanie z poziomu Iphona 40 minut trwało, a teraz mam logo jabłka i kułeczko. Żadne klawisze nie dzialają
Jak wgrać mu soft na nowo kiedy Itunes nie widzi mojego iphona ???
Posted 02 November 2008 - 05:44
Problem jak wyżej.
Rozwiązanie niestety nic nie daje - telefon nadal "wisi" na logo jabłka, po ok. 5 minutach restartuje się i tak w kółko.
Jeśli ktoś zna rozwiązanie problemu proszę o pomoc
Posted 02 November 2008 - 10:15
Problem jak wyżej.
Rozwiązanie niestety nic nie daje - telefon nadal "wisi" na logo jabłka, po ok. 5 minutach restartuje się i tak w kółko.
Jeśli ktoś zna rozwiązanie problemu proszę o pomoc
odtwórz i quickpwnage raz jeszcze
pozdro
Posted 02 November 2008 - 10:27
Jeśli stoi na logo Apple/Pineapple - wprowadzasz w Recovery/DFU (jak? SZUKAJ) i robisz Restore. Potem QuickPwn, jeśli Restore było do oryginalnego oprogramowania. Koniec, kropka. To pytanie było już tyle razy, że mam odruch wymiotny gdy je widzę.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users