Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IPhone w ORANGE a TELEKONFERENCJA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 peyote

peyote
  • 18 postów

Napisano 24 września 2008 - 10:14

Witajcie Jak juz pewnie wiecie - lub nie - w IPhonie mozna stworzyc tzw. telekonferencje. (polaczyc kilka polaczen) Czy tworzac telekonferencje musze placic za kazde rownolegle polaczenie? Dzwonie do Orange: Pan mowi mi ze tak. Placi sie za kazde polaczenie. Ze jak sie polacze z dwoma osobami naraz - to place podwojnie. A ja sie pytam Pana pomaranczowego - Czy jest to gdzies uwzglednione w cenniku lub regulaminie? Pan mowi : Nie ma. No to wiec na jakiej zasadzie sa oficjalnie naliczane takie rozmowy? Dziura w regulaminie czy tez moze dziura w moim mozgu? Co o tym sadzicie? Pozdrawiam

#2 Klimer

Klimer
  • 848 postów

Napisano 24 września 2008 - 10:31

Nie ma w cenniku, bo to normalna rozmowa jest przecież. Tak samo jak rozmawiam z znajomym, i dzwoni do mnie drugi, to podłączam go pod naszą rozmowę. Płacą osoby dzwoniące a nie odbierające, normalnie tak jakby prowadziły rozmowę. Jak zadzwonię do jednej osoby, potem zadzwonię do drugiej i ją podłączę i tak jeszcze kilka razy, to tak jakbym do każdego z nich dzwonił osobno. tak samo jak czasem rozmawiam z kimś, omawiamy coś i potrzeba sprawdzić czy tak można, zawieszam rozmowę, i dzownię to następnego - płacę za 2 połączenia.

#3 clericgrammaton

clericgrammaton
  • 499 postów
  • SkądPRZEMYŚL - Warszawa - PHILADELPHIA

Napisano 24 września 2008 - 13:48

opłata jest ja za normalne połączenie... chyba ze ktos dzwoni do Ciebie a Ty do kogos innego gdzie masz bezplatny numer... ja tak robilem... wtedy nic Cie to nie kosztuje... coz tu wiecej pisac kolega Klimer wszystko wyjasnił...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych