Witajcie
Jak juz pewnie wiecie - lub nie - w IPhonie mozna stworzyc tzw. telekonferencje. (polaczyc kilka polaczen)
Czy tworzac telekonferencje musze placic za kazde rownolegle polaczenie?
Dzwonie do Orange: Pan mowi mi ze tak. Placi sie za kazde polaczenie. Ze jak sie polacze z dwoma osobami naraz - to place podwojnie.
A ja sie pytam Pana pomaranczowego - Czy jest to gdzies uwzglednione w cenniku lub regulaminie?
Pan mowi : Nie ma.
No to wiec na jakiej zasadzie sa oficjalnie naliczane takie rozmowy?
Dziura w regulaminie czy tez moze dziura w moim mozgu?
Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam

IPhone w ORANGE a TELEKONFERENCJA
Rozpoczęty przez
peyote
, 24 wrz 2008 10:14
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 września 2008 - 10:14
Napisano 24 września 2008 - 10:31
Nie ma w cenniku, bo to normalna rozmowa jest przecież. Tak samo jak rozmawiam z znajomym, i dzwoni do mnie drugi, to podłączam go pod naszą rozmowę. Płacą osoby dzwoniące a nie odbierające, normalnie tak jakby prowadziły rozmowę. Jak zadzwonię do jednej osoby, potem zadzwonię do drugiej i ją podłączę i tak jeszcze kilka razy, to tak jakbym do każdego z nich dzwonił osobno.
tak samo jak czasem rozmawiam z kimś, omawiamy coś i potrzeba sprawdzić czy tak można, zawieszam rozmowę, i dzownię to następnego - płacę za 2 połączenia.
Napisano 24 września 2008 - 13:48
opłata jest ja za normalne połączenie... chyba ze ktos dzwoni do Ciebie a Ty do kogos innego gdzie masz bezplatny numer... ja tak robilem... wtedy nic Cie to nie kosztuje... coz tu wiecej pisac kolega Klimer wszystko wyjasnił...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych