Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[2.1 2G] pogłos z zestawem NOKIA CK-7W

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 pepet

pepet
  • 9 postów

Napisano 22 września 2008 - 16:15

Witam, mam problem z zestawem głośnomówiącym Nokii CK-7W. Gdy podłącze IP to ja słyszę bezproblemowo ale osoba po drugiej stronie słyszy mnie z pogłosem. Dziwna sytuacja jest dlatego iż przy podłączeniu innego aparatu, niekoniecznie Nokii jest wszystko OK, czyli samo rozmieszczenie głośnika i mikrofonu jest prawidłowe. Czy ktoś miał już coś podobnego albo spotkał się z takim problemem i zna rozwiązanie ?? Pozdrawiam

#2 andy76

andy76
  • 406 postów
  • SkądDołuje Mierzyn, Zachodniopomorskie, Poland, Poland

Napisano 22 września 2008 - 17:13

Czasami mój rozmówca mówi mi, że słyszy sam siebie (też przy CK-7W). Gdzie trzymasz telefon w samochodzie?

#3 pepet

pepet
  • 9 postów

Napisano 22 września 2008 - 17:48

heja, w sumie próbowałem już wszędzie... nawet chowałem telefon do schowka :) ale przeważnie leży na desce rozdzielczej.

#4 Bogdanus

Bogdanus
  • 166 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 24 września 2008 - 20:41

miałem to samo ...wystarczy lekko ściszyć zestaw i jest wszystko wporządku....

#5 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 24 września 2008 - 20:44

Też to przerabiałem, znalazłem kiedyś info że niektóre aparaty noki też miały ten sam problem z tym zestawem. Problem z iPhone niezależnie od wersji firmware pozostaje (nokia w trefnych aparatach zrobiła poprawki w firmmware).

#6 Tommaszzo

Tommaszzo
  • 27 postów

Napisano 24 września 2008 - 21:35

ja raz mam taki problem, a raz nie... albo poprostu część rozmówców lubi słuchać samych siebie :-D

#7 krzysztofkrol

krzysztofkrol
  • 16 postów

Napisano 24 września 2008 - 21:44

Ten zestaw to dziwak. Z jednymi aparatami chce, z innymi nie. Inne zreszta tez tak maja. Skonczylo sie, ze jak mam krotka rozmowe to telefon mam w reku, a jak dluga to sluchawka na kabelku do ucha, a mikrofon powiewa. Tylko dziur w samochodzie szkoda

#8 roznowicz

roznowicz
  • 10 postów

Napisano 25 września 2008 - 07:30

U mnie posiadacza takiego samego duetu wszystko działa bez zarzutu. Tzn. nikt się na pogłos nie skarżył.

#9 andy76

andy76
  • 406 postów
  • SkądDołuje Mierzyn, Zachodniopomorskie, Poland, Poland

Napisano 25 września 2008 - 09:37

...może tylko przez grzeczność :)

#10 Szczygieł

Szczygieł
  • 9 postów

Napisano 25 września 2008 - 16:13

Mam ten sam zestaw u siebie i Nokie n95. Mam dokladnie taka sama sytuacje. Slychac poglos. Pomaga sciszenie glosnosci

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych