Witam
Wlasnie wgralem 2.1 soft. Po prostu wielkie podziekowania dla admina. Mialem jakies programy, ktore wykasowalem przed wgraniem nowego oprogramowania, m.in MX tube, cycorder... Po instalacji pokazalo mi itunes 350 mb zajete przez ... nie wiec co... Jak moge sprawdzic co mi zasmieca system. Polaczylem sie przez wifi i np znalazlem wczesniej wykasowane( wyzej wymienone) programy w private/var/stash. Sa tam np 2 katalogi applications, ringtones, theme. Czy to normalne, czy mam jeden katalog wykasowac. Np application sa z taka samo zawartoscia tylko innymi datami. Dzieki za kazda rade.
[2.1 3G] ponad 350mb pamieci nazwana inne.
Started by
konradjakubczak
, 21 Sep 2008 13:08
3 replies to this topic
Posted 21 September 2008 - 13:08
Posted 21 September 2008 - 13:13
Hm, odblokowałeś za pomocą QuickPwn? Robiłeś Aktualizację, a nie Restore?
Albo są to pozostałości po poprzednim sofcie, albo Cydia zdublowała QuickPwn i jakimś cudem te dane zostały przeniesione podwójnie.
Co z tym zrobić? Nie wiem.
Jeden folder Applications możesz usunąć - pewnie ten, który ma starsze daty. Ale pamiętaj - zrób kopię zapasową wszystkiego co usuwasz.
Tak na marginesie - ja nie mam powielonych tych katalogów, a Inne to u mnie 481MB. Także u Ciebie mimo wszystko i tak nie jest źle.
Posted 21 September 2008 - 16:16
Dzieki, przekopiowalem wszystko na kompa i sie zdziwilem bo caly ten folder ma 100mb, tak to chyba nie to szukam. A za co wogole odpowiada /stash? Mozesz mi jeszcze powiedziec co Ty masz w tych innych? Wykasowalem podwojne katalogi( we z wczesniejsza data ) i narazie smiga:lol: . Zobaczymy jak dlugo:idea:
Posted 21 September 2008 - 16:24
Tak... przeczytałem to, pokasowałem zdublowane katalogi [u mnie 'inne' to było aż 1,4GB] i wszystko śmigało. Zwolniłem może z 200mb. Później zachciało mi się poprawić skrót do Applications w / Niestety to już mi sie nie udało. Restart i... no niestety Obecnie oglądam wspaniały komunikat:
Odtwarzam iPhone z kopii zapasowej..
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users