witam, jestem posiadaczem iphone'a 2g z softem 1.1.3 i chcialbym ja zaktualizowac i pytanie brzmia:
* ktora wersja jest odpowiednia dla iphone'a 2g?
* czy jezeli wgram soft 2.X badz 2.0.X bede mogl kupowac poprzez itunes aplikacje?
* w ktorych katalogach w telefonie znajduja sie kontakty i sms'y abym mogl je zgrac na dysk? i czy po w graniu nowszego softu kiedy je zrzuce na telefon beda dzialaly?
ewentualnie chcialbym uslyszac jakies zastrzezenia dotyczace tego softu
[1.1.3 2G] Jaki wybrac soft?
Rozpoczęty przez
MefistoFX
, 20 wrz 2008 16:00
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 września 2008 - 16:00
Napisano 20 września 2008 - 16:12
Zgodnie z postanowieniami opisanymi w wątku z zasadami umieszczania wpisów w dziale iPhone - Pomoc jestem zmuszony zamknąć Twój wątek.
Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html
Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.
Jeśli w ciągu następnych 48 godzin nie otrzymam od Ciebie żadnej wiadomości, temat zostanie usunięty.
Pozdrawiam.
---- Dodano 20-09-2008 o godzinie 18:44 ----
Otwarte.
Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html
Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.
Jeśli w ciągu następnych 48 godzin nie otrzymam od Ciebie żadnej wiadomości, temat zostanie usunięty.
Pozdrawiam.
---- Dodano 20-09-2008 o godzinie 18:44 ----
Otwarte.
Napisano 20 września 2008 - 21:07
odswiezam...
Napisano 20 września 2008 - 23:22
1. 2.1
2. tak
3. itunes sam synchroninizuje kontakty i smsy, więc nic nie stracisz
pozdro
Napisano 21 września 2008 - 08:49
Co z tego, ze iTunes robi kopie... Ta kopia robi więcej Zlego niż dobrego i NIGDY nie zalecam jej przywracania. Wszystko znajdziesz w /var/mobile/Library (foldery AddressBook, SMS, itp.).
Napisano 21 września 2008 - 13:40
przed chwila pomyslnie wgralem soft 2.1 wraz z odblokowaniem i mam problem, otoz nie mam katalogu var...
screen -> ImageShack - Hosting :: tpotyk8.jpg
screen -> ImageShack - Hosting :: tpotyk8.jpg
Napisano 21 września 2008 - 14:09
Bo w 2.x nie ma /var - jest /private/var. Trochę samodzielności - mogłeś użyć opcji Szukaj w TotalCMD i wpisać "var". :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych