Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[1.1.3 2G] Jaki wybrac soft?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 MefistoFX

MefistoFX
  • 47 postów

Napisano 20 września 2008 - 16:00

witam, jestem posiadaczem iphone'a 2g z softem 1.1.3 i chcialbym ja zaktualizowac i pytanie brzmia: * ktora wersja jest odpowiednia dla iphone'a 2g? * czy jezeli wgram soft 2.X badz 2.0.X bede mogl kupowac poprzez itunes aplikacje? * w ktorych katalogach w telefonie znajduja sie kontakty i sms'y abym mogl je zgrac na dysk? i czy po w graniu nowszego softu kiedy je zrzuce na telefon beda dzialaly? ewentualnie chcialbym uslyszac jakies zastrzezenia dotyczace tego softu

#2 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2008 - 16:12

Zgodnie z postanowieniami opisanymi w wątku z zasadami umieszczania wpisów w dziale iPhone - Pomoc jestem zmuszony zamknąć Twój wątek.

Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html

Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.

Jeśli w ciągu następnych 48 godzin nie otrzymam od Ciebie żadnej wiadomości, temat zostanie usunięty.

Pozdrawiam.

---- Dodano 20-09-2008 o godzinie 18:44 ----
Otwarte.

#3 MefistoFX

MefistoFX
  • 47 postów

Napisano 20 września 2008 - 21:07

odswiezam...

#4 domokun

domokun
  • 18 postów

Napisano 20 września 2008 - 23:22

1. 2.1 2. tak 3. itunes sam synchroninizuje kontakty i smsy, więc nic nie stracisz pozdro

#5 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 września 2008 - 08:49

Co z tego, ze iTunes robi kopie... Ta kopia robi więcej Zlego niż dobrego i NIGDY nie zalecam jej przywracania. Wszystko znajdziesz w /var/mobile/Library (foldery AddressBook, SMS, itp.).

#6 MefistoFX

MefistoFX
  • 47 postów

Napisano 21 września 2008 - 13:40

przed chwila pomyslnie wgralem soft 2.1 wraz z odblokowaniem i mam problem, otoz nie mam katalogu var...

screen -> ImageShack - Hosting :: tpotyk8.jpg

#7 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 września 2008 - 14:09

Bo w 2.x nie ma /var - jest /private/var. Trochę samodzielności - mogłeś użyć opcji Szukaj w TotalCMD i wpisać "var". :roll:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych