Witam,
Powoli przenosze dane z Linuksa na Maczka.
Mam problem z wczytaniem zakladek z Opery. Zrobilem eksport do pliku html. Niestety, Safari nie rozpoznaje tego pliku.
Co moze byc tego przyczyna i w jaki sposob mozna to "obejsc"? Nie widzi mi sie reczne dodawanie kazdej zakladki...
System to 10.4.2 (na razie nie mialem czasu na aktualizacje).
Pozdrawiam
Przemek

Safari - problem z importem zakladek z Opery :(
Started by
przemekf
, 11 Jul 2006 16:51
1 reply to this topic
Posted 11 July 2006 - 16:51
Posted 13 November 2008 - 20:35
mam ten sam problem, chce wyemigrowac z firefoxa i przez to wyeksportowalem zakladki do pliku html. Problem jest taki ze jednie w safari ( z tego co zauwazylem w preferencjach ) da sie sie importowac zakladki za pomoca uslugi mobile me, a wiec zastanawiam sie cz w firefoxie jest moze jakies rozszerzenie ktore moze wyeksportowac zakladki do mobile me-ale w to watpie. Bardziej prawdopodobne jest znalezc rozszerzenie do safari ktore importowalo by zakladki z pliku html. Poszukam i dam znac..
---- Dodano 13-11-2008 o godzinie 19:42 ----
proste jak barszcz
safari=> file> import bookmarks
zastanawiam sie jak to przeoczylem bo od razu wszedlem do preferencji safari i tam szukalem
---- Dodano 13-11-2008 o godzinie 19:43 ----
proste jak barszcz
zastanawiam sie jak to przeoczylem bo od razu wszedlem do preferencji safari i tam szukalem
---- Dodano 13-11-2008 o godzinie 19:42 ----
proste jak barszcz

---- Dodano 13-11-2008 o godzinie 19:43 ----
proste jak barszcz

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users