Witam, kupilem bialego macBooka jakies 3 tygodnie temu, czytalem o przebarwieniach pojawiajacych sie w okolicy nadgarstkow na laptopie... wiec stwierdzilem ze jak bede go regularnie przecierac (raz dziennie) to przebarwienia sie nie pojawia... ale wydaje mi sie ze patrzac pod swiatlo juz zaczyna byc widac ciemniejsze miejsca O_o albo to tylko moja psychoza... Wiecie moze czy sa gdzie do kupienia jakies naklejki ochronne czy cos takiego ... ?
Bialy macbook a przebarwienia
Rozpoczęty przez
Fern
, 18 wrz 2008 11:45
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 września 2008 - 11:45
Napisano 18 września 2008 - 14:10
Pewnie troche psychoza..
Ale jest super folia invisibler shield czy jakoś tak.
Sam mam taką. Może być na klapę i spód i tez na fragment pod klawiaturę.
Niestety jest dośc droga ja płaciłem ok. 160 zł.!
W dziale Giełda znajdziesz.
Napisano 18 września 2008 - 14:25
hmmm to teraz pytanie gdzie to mozna kupic? i czy nie mozna kupic tylko tej czesci pod nadgarstki bo na klapie i spodzie mi zupelnie nie zalerzy ...
Napisano 19 września 2008 - 07:40
musiałbym poszperać na moich aukcjach to może znajdę kontakt do faceta.
Znalazlem jeszcz coś takiego
### Silikonowa klawiatura ### SZOK! ## MACBOOK CZA (434234818) - Aukcje internetowe Allegro
i to
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro gość ściąga na zamówienie
i są jeszcze ispoty ale widzę że się koledze nie chce poszperać samemu.
Znalazlem jeszcz coś takiego
### Silikonowa klawiatura ### SZOK! ## MACBOOK CZA (434234818) - Aukcje internetowe Allegro
i to
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro gość ściąga na zamówienie
i są jeszcze ispoty ale widzę że się koledze nie chce poszperać samemu.
Napisano 19 września 2008 - 08:42
Napisano 19 września 2008 - 16:06
przecieranie szmatką nic nie da. Powstałe przebarwienia są wynikiem działania promieni słonecznych a nie brudu
Ma ktoś może tą silikonową nakładkę na klawiature ? Ogranicza to w jakiś sposób wygodę korzystania z klawiatury ?
Napisano 19 września 2008 - 16:11
ja poprostu psikam mr. muscle, wycieram recznikiem jednorazowym i moja biala skrzyneczka jest jak nowa.
Napisano 19 września 2008 - 16:33
Mógł ci się trochę po porstu wytrzeć plastik, jak dużo z kompa korzystasz i się zrobić gładszy i błyszczący ... normalne, jak Ci to przeszkadza to już w/w folia "Invisible Shield"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych