Hello
Jestem podniecony na maxa za kilka dni dostane swojego pięknego pachnącego mięciutkiego hmmm no nie ważne Ale po poszukaniu dobrze na forum przestraszyłem sie postów które opowiadają jakto ludziom pozżerało po 40 zł za neta i mam takie pytanko czy orientujecie sie jak wygląda sprawa korzystania z neta w Orange?
Będę miał iPhona 3g w abonamencie sieci Orange 150zł tak czy siak to dla mnie mega dużo i nie chciałbym wykraczać poza te 150 zł dlatego że na lekcji mi sie nudziło i surfowałem. Wiecie jak to wygląda? Tu trzeba kupować jakieś pakiety czy co ? Na minuty sie to przelicza? i w tym abonamencie jest taka opcja ze Jakaś stronka Orange world za darmo albo co. Ktoś wie o co z tym chodzi? i jak miej więcej wyglądają koszta użytkowania?
[2.x 3G] Internet Orange
Rozpoczęty przez
Hocbav
, 14 wrz 2008 22:26
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 września 2008 - 22:26
Napisano 14 września 2008 - 22:38
Tu masz troche na ten temat: http://www.myapple.p...on-z-plusa.html
A masz jakis pakiet wykupiony? Z iP zazwyczaj dodawany jest "nielimitowany" internert.
A masz jakis pakiet wykupiony? Z iP zazwyczaj dodawany jest "nielimitowany" internert.
Napisano 14 września 2008 - 23:05
Właśnie nawet jeszcze go nie dostałem Jutro zadzwonie na infolinie i sie spytam i wszystko tu napisze bo jak aj szukałem na myapple forum to nie znalazlem podobnego tematu może komuś pomogę kiedyś to mnie trochę griffin uspokoiłeś z tym nielimitowanym
Napisano 14 września 2008 - 23:15
najprawdopodobniej masz w swoim abonamencie "Mobilny Internet Orange Free Standard", a to oznacza że masz limit 1GB albo 1.5GB miesięcznie, a po jego przekroczeniu prędkość łącza znacznie zwalnia ale dalej nic nie płacisz za pobrane dane. Z takim limitem spokojnie możesz surfować po internecie, odbierać poczte, korzystać z komunikatora itp, od czasu do czasu i YT nie zaszkodzi (ale ten na jeden filmik pobiera całkiem sporo danych). Mysle że przy takim limicie nie masz się co martwić o dodatkowe koszta. Sam obecnie zastanawiam sie nad wykupieniem tego internetu bo jednak funkcjonalność iP bez taniego internetu jest mocno ograniczona.
Pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłem
Napisano 15 września 2008 - 08:47
na lekcjach należy być uwaznym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych