Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iLife + program do robienia muzyki i nagrywania vocali

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 14 września 2008 - 10:00

Witam,

Po re-instalacji systemu, nie mam zainstalowanego pakietu iLife. Możecie mi powiedziec czemu, lub na ktorej plycie on jest? Pierwszy raz robilem formata na mac'u wiec sorry za takie pytanie.

Bawilem sie wczesniej w Garage Band ale to mi nie starcza, znacie jakies programy lepszej bardziej profesjonalne a rownie dosc latwe w obsłudze do nagrywania muzyki i robienia bitów? Oczywiście Logic Studio odpada.. nie stać mnie jak narazie :)

#2 no.logo

no.logo
  • 176 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 września 2008 - 10:18

1. Pakiet iLife nie jest częścią systemu, to osobny program, który zapewne dostałeś razem z komputerem jako coś już zainstalowanego. 2. Robiłeś format? Systemy makowe można instalować na nowo bez formatowania dysku, a co za tym idzie - bez tracenia danych i innych programów. Krótko mówiąc - już nie masz iLife...

#3 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 14 września 2008 - 10:20

z iLife sobie poradze, potrzebowałbym jednak odpowiedź*na drugie pytanie.

#4 madmax332-802bc1e3e2

madmax332-802bc1e3e2
  • 7 682 postów

Napisano 14 września 2008 - 13:32

1. Pakiet iLife nie jest częścią systemu, to osobny program, który zapewne dostałeś razem z komputerem jako coś już zainstalowanego.

Hmm... możliwe że jest tak teraz lub w wersji BOX. Ja kupując ze 2 lata temu mojego Maca dostałem 2 płytki DVD z Mac OS X Tiger (dedykowane) na których jest także cały pakiet iLife '05.

W moim przypadku instalując Mac OS X Tiger - mam do wyboru wszystkie składniki iLife '05 na płycie nr 1

#5 Falcon

Falcon
  • 639 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 września 2008 - 13:42

Moze Logic Express?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych