Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Call of Duty 2 - problem z grafiką na mini

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#26 Adams78

Adams78
  • 158 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 lipca 2006 - 19:56

yyyyy - a to wersja mac czy windows?

Mac OS X 10.4.7 + CoD2 wersja demo 1.0

#27 Hans

Hans
  • 277 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 lipca 2006 - 21:17

A tak to wyglada na PB 1,5Ghz 1024*768

http://www.onlinepic...422f3a60png.png
i
http://www.onlinepic...6180b1cbpng.png

dzis pogralem ciut dluzej i PB prawie odfrunął

#28 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 12 lipca 2006 - 21:31

a ja tylko dodam, ze 1024x768 na pb 15" wyglada OKROPNIE. pixele wygladaja jak z marsa...

#29 Diodak

Diodak
  • 301 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 lipca 2006 - 21:38

Dzieki Adams78, zaraz sciagam demko :].

#30 krismiszcz

krismiszcz
  • 2 414 postów
  • SkądLUBLIN

Napisano 03 września 2006 - 15:57

a ktoś próbował na PM G5 1.6 z GF5200 ?

#31 mind

mind
  • 673 postów
  • SkądWysokie Maz.

Napisano 03 września 2006 - 16:32

ja sasysam i powiem czy na MBP 17" pójdzie... mam nadzieje że się nie będzie zacinało

#32 mediumformat

mediumformat
  • 73 postów
  • SkądPolska

Napisano 03 września 2006 - 17:22

Gralem w wersji gry Demo na: Mini G4 1.42GHz, 512 DDR, 80GB standardowe ustawienia gry - kolory byly posypane?! ale gralo sie calkie niezle :) iMac G5 1.6GHz, 1GB DDR, 80GB SATA standardowe ustawienia gry - kolory OK, ale cos mulilo, dziwne niby lepszy Mac?! A tak pozatym szkoda specjalnie sciagac Demo, tylko kilka minut grania! :confused: Good luck officer... ...

#33 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 postów

Napisano 03 września 2006 - 17:36

Ja zaciągnąłęm gierkę wiadomo skąd i się okazało że niestety kolory są również posypane. Szkoda bo gra zapowiada się nieźle, a z takimi kolorami to się raczej nie da grać :( Więc jak ktoś planował zakup tej gry i granie na Mini G4, to raczej odradzam.

#34 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 września 2006 - 22:00

A ja nie mogę ściągnąć... nie mogę skonfigurować azureusa, nie wime jkaei porty wpisać... i przy sciąganiu z podanego linku ywskakuje: Exception while initializing download of (...) POMOCY

#35 sanitariusz

sanitariusz
  • 524 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 08 września 2006 - 22:28

Zaciagnalem pelna wersje ;) i na moim imacu intel core duo dzial extra. Brak przebarwien, full detale, rozdzielczsc 1440 x 900. Chodzi tak plynnie ze chce sie grac. Polecam.

#36 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 września 2006 - 22:32

a jaka jest tam karta graficzna? jak sciagne, przetestuje na MBP 1.8 z ATI X1600... 512 mb RAM. Jak myślicie, będzie ładnie chodził?

#37 Adler

Adler
  • 572 postów
  • Skądznad Czeskiej hranicy

Napisano 08 września 2006 - 22:36

By wam auto ukradli... zobaczymy jak wtedy "pościągacie"

#38 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 września 2006 - 22:39

Czytaj uważnie, to darmowa wersja demo. Nawzajem.

#39 Adler

Adler
  • 572 postów

Napisano 08 września 2006 - 22:43

Czytaj uważnie, to darmowa wersja demo.
Nawzajem.

Uderz w stół a nożyce się odezwą apropos twojego tekstu złodziej sanitariusz napisał: "Zaciagnalem pelna wersje" oczywiście mam rozumieć że full wersja jest teraz free

#40 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 września 2006 - 22:46

Ale link podany przez użytkowników na początku wątku, i do tej właśnie wersji demo toczy się cała dyskusja. A jeśli zwracasz się tylko do sanitariusza, użyj dla porządku liczby pojedynczej, by uniknąć nieporozumień.

#41 Adler

Adler
  • 572 postów

Napisano 08 września 2006 - 22:49

Ale link podany przez użytkowników na początku wątku, i do tej właśnie wersji demo toczy się cała dyskusja. A jeśli zwracasz się tylko do sanitariusza, użyj dla porządku liczby pojedynczej, by uniknąć nieporozumień.

Fakt, mea culpa, wybacz mi, co nie zmienia faktu że na piractwo jest ogólna znieczulica w PL, tez powinieneś zwrócić uwagę na kradzież.

#42 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 września 2006 - 22:59

Niestety... ale jak to zmienić? Tylko postawą samych zainteresowanych, a nie pustymi (chodż nie pozbawionymi sensu) sloganami.

#43 sanitariusz

sanitariusz
  • 524 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 09 września 2006 - 06:25

Przepraszam ale o mnie tu burza sie rozwinela. Po pierwsze nie jestem zlodziejem (raczej specjalista DTP). Po drugie rozumiem wasze oburzenie. Mnie tez to wkurza. Chcial bym isc do sklepu kupic gre. Niestety jak narazie dwie gry ktore z tego co mi wiadomo wyszly mam w domu w ladnych pudeleczkach za olbrzymia kase. I nawet nie myslalem zeby krasc. Oczywiscie zal bylo troszke kasy bo WOW kosztowal prawie 200zl ale coz... Oczywisce powiecie ze dla chcacego nic trudnego i mozna zamawiac z zagranicznych stron. OK mozna. I tu wychodzi moje lenistwo. Kolega Adler albo nie pamieta czasow kiedy mieszkal w polsce (o ile wogole mieszkal) albo poprostu go stac teraz na oryginaly. Kolego ja zeby kupic sobie imaca odkladalem rok czasu i uzbieralem tyko 200 euro. Niestety pozostaly zakup na raty... Polska rzeczywistosc. Zreszta to trudny temat. Czesc bedzie mnie ganic czesc popierac. Ja sam sie ganie za to. Ale wierze w lepsza przyszlosc zarowno swoja jak i 90 % ludzi na tym forum ktorzy sa "zlodziejami z PL". PS: Niemcy tez kradna co mozna zauwazyc po nr ip. Jest ich okolo 20 - 30 %. Pozdrawiam i badzcie dla mnie delikatni

#44 Hans

Hans
  • 277 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 09 września 2006 - 07:04

Okay panowie ale trzymajcie sie tematu!!! Czy ktos testowal ta gre na iBooku 1,33GHz z ATI 9550?

#45 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 września 2006 - 13:46

Przepraszam ale o mnie tu burza sie rozwinela.
Po pierwsze nie jestem zlodziejem (raczej specjalista DTP).
Po drugie rozumiem wasze oburzenie. Mnie tez to wkurza. Chcial bym isc do sklepu kupic gre. Niestety jak narazie dwie gry ktore z tego co mi wiadomo wyszly mam w domu w ladnych pudeleczkach za olbrzymia kase. I nawet nie myslalem zeby krasc. Oczywiscie zal bylo troszke kasy bo WOW kosztowal prawie 200zl ale coz... Oczywisce powiecie ze dla chcacego nic trudnego i mozna zamawiac z zagranicznych stron. OK mozna. I tu wychodzi moje lenistwo. Kolega Adler albo nie pamieta czasow kiedy mieszkal w polsce (o ile wogole mieszkal) albo poprostu go stac teraz na oryginaly. Kolego ja zeby kupic sobie imaca odkladalem rok czasu i uzbieralem tyko 200 euro. Niestety pozostaly zakup na raty... Polska rzeczywistosc. Zreszta to trudny temat. Czesc bedzie mnie ganic czesc popierac. Ja sam sie ganie za to. Ale wierze w lepsza przyszlosc zarowno swoja jak i 90 % ludzi na tym forum ktorzy sa "zlodziejami z PL".
PS: Niemcy tez kradna co mozna zauwazyc po nr ip. Jest ich okolo 20 - 30 %. Pozdrawiam i badzcie dla mnie delikatni

Rozumiem, i sam czasem ściągam coś i inne tego typu sprawy. Gdybym zarabiał sam, to kto wie, może bym tak nei robił... al ejstem na łasce rodziców, i nie chcę ich naciągać na takie sprawy. No cóż...

Wracając do tematu. Ściągnąłem demo, zagrałem, chodziło pięknie na MBP 1.83 GHz z 512 RAM.

#46 Gregovski

Gregovski
  • 92 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 września 2006 - 14:43

Gdybym zarabiał więcej... mógłbym sobie kupić więcej oryginałów. A tak nie stać mnie, więc co robię? A nic. Na pewno nie kradnę. Ale tu już nic nie napiszę, bo po co? Przekonam kogoś, że to żadna różnica od np. kradzieży aparatu fotograficznego - bo chcę robić tyle pięknych zdjęć ale mnie nie stać? Wątpię. W temacie - demo działa ładnie, kolory takie jak trzeba, niemniej po pewnym czasie wyskakuje error (w drugiej lokacji, często w okolicy budynku z radiostacją), ciekawe dlaczego...

#47 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 września 2006 - 14:53

A jaki masz komputer? U mnie nie było żadnego błędu...

#48 Gregovski

Gregovski
  • 92 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 września 2006 - 15:04

hmm

A jaki masz komputer? U mnie nie było żadnego błędu...

Intel Core Duo 20" 2GbRAM
Gram gram, i nagle pach! error, po resume gry wracam na początek tej lokacji, nie cofa mnie totalnie, ale kilkanaście prób tym samym się kończyło. Prędzej czy później, czasem jeszcze przy działach czasem już po użyciu radiostacji.

#49 Gregovski

Gregovski
  • 92 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 września 2006 - 17:51

Się poprawiło. Samo. Demo ukończone bez errorów.

#50 mediumformat

mediumformat
  • 73 postów
  • SkądPolska

Napisano 09 września 2006 - 19:20

Hmmm Core Duo to Intel = PC! Wiec co sie dziwisz ze dziala jak chce! ;) Ja na G4 i G5 nie mialem zadnych error w Demo. :rolleyes: ...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych