[2.0.2 3G] kontakty w iphone - jak usunąć ?
Rozpoczęty przez
kosmic
, 11 wrz 2008 14:52
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 września 2008 - 14:52
witam...
po zakupie i aktywacji iphone skopiowałem wszystkie kontakty z sim do telefony...
teraz wyjołem kartę bo telefon sprzedaję, no i chciałem usunąć te kontakty z iphone-a, ale nie bardzo wiem jak
ktoś pomorze ??
czy karta sim musi byc w srodku ? czy mi nie usunie ich z sim ?
czy i jak wogole je usunąć, bo jak w chodze w menu kontakty, to tylko jest tryb edycji.. wzasadzie i nic wiecej
jak to zrobic ??
ps : druga sprawa to jak usunąć pliki muzyczne które wgrałem sobie do tel ??
prosze o odp..

Napisano 11 września 2008 - 17:16
Pomorze, to taki obszar geograficzny w Polsce...ktoś pomorze ??
Edycja i przesun ekran na sam dol. Jak byk stoi tam: "Usun kontakt".czy i jak wogole je usunąć, bo jak w chodze w menu kontakty, to tylko jest tryb edycji.. wzasadzie i nic wiecej
Napisano 11 września 2008 - 18:53
wszystko fajnie, ale wiem z doświadczenia że nawet po usunięciu wszystkich kontaktów, fizycznie zostają one w telefonie. Wystarczy wejść na dysk iPhone i przejrzeć pliki związane z książką adresową, kontakty tam będą. System prawdopodobnie nie usuwa ich, tylko oznacza że mają nie być wyświetlane.
Jeśli chcesz mieć pewność proponuję WinPWN z opcją Wipe.
Napisano 11 września 2008 - 19:13
Ustawienia > Ogólne > Wyzeruj > Wymaż całą zawartość i ustawienia
Potrwa to ok. 2h i usunie wszystko, łącznie z muzyką i kontaktami.
Po tej operacji pewnie iPhone się już nie uruchomi (zatrzyma się na logo Apple przy włączaniu) - wtedy wyłączamy i podłączamy do komputera trzymając Home i trzymamy aż pojawi się kabel i ikona iTunes. Potem Restore do wybranego przez nas softu - odblokowanego, lub nie. Więcej w FAQ i dziale Tutoriale.
Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych