Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[2.0.2 3G] kontakty w iphone - jak usunąć ?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kosmic

kosmic
  • 2 posts

Posted 11 September 2008 - 14:52

witam... po zakupie i aktywacji iphone skopiowałem wszystkie kontakty z sim do telefony... teraz wyjołem kartę bo telefon sprzedaję, no i chciałem usunąć te kontakty z iphone-a, ale nie bardzo wiem jak ktoś pomorze ?? czy karta sim musi byc w srodku ? czy mi nie usunie ich z sim ? czy i jak wogole je usunąć, bo jak w chodze w menu kontakty, to tylko jest tryb edycji.. wzasadzie i nic wiecej :( jak to zrobic ?? ps : druga sprawa to jak usunąć pliki muzyczne które wgrałem sobie do tel ?? prosze o odp..

#2 stig

stig
  • 135 posts

Posted 11 September 2008 - 17:16

ktoś pomorze ??

Pomorze, to taki obszar geograficzny w Polsce...

czy i jak wogole je usunąć, bo jak w chodze w menu kontakty, to tylko jest tryb edycji.. wzasadzie i nic wiecej :(

Edycja i przesun ekran na sam dol. Jak byk stoi tam: "Usun kontakt".

#3 Ultrasonic

Ultrasonic
  • 102 posts

Posted 11 September 2008 - 18:53

wszystko fajnie, ale wiem z doświadczenia że nawet po usunięciu wszystkich kontaktów, fizycznie zostają one w telefonie. Wystarczy wejść na dysk iPhone i przejrzeć pliki związane z książką adresową, kontakty tam będą. System prawdopodobnie nie usuwa ich, tylko oznacza że mają nie być wyświetlane. Jeśli chcesz mieć pewność proponuję WinPWN z opcją Wipe.

#4 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 September 2008 - 19:13

Ustawienia > Ogólne > Wyzeruj > Wymaż całą zawartość i ustawienia Potrwa to ok. 2h i usunie wszystko, łącznie z muzyką i kontaktami. Po tej operacji pewnie iPhone się już nie uruchomi (zatrzyma się na logo Apple przy włączaniu) - wtedy wyłączamy i podłączamy do komputera trzymając Home i trzymamy aż pojawi się kabel i ikona iTunes. Potem Restore do wybranego przez nas softu - odblokowanego, lub nie. Więcej w FAQ i dziale Tutoriale. Powodzenia.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users