Jak przywrócić rzeczy z kosza?
Napisano 10 września 2008 - 17:22
Napisano 10 września 2008 - 20:50
Napisano 10 września 2008 - 22:21
Napisano 19 września 2008 - 20:44
Napisano 20 września 2008 - 12:32
Kwestia upodobań, za to teraz jesteś korzystniej wyedukowany i przy przesiadce na Windows będziesz uważniejszy.Takich brakujących opcji i inności Apple ma więcej jak choćby to, że foldery nie są scalane a zastępowane (jak się przesiadłem z Windows'a było to przyczyną WIELU kur* i frustracji!!!)
Windows uczy klikania bez namysłu, na zasadzie "i tak da się to odkręciić", to wbrew pozorom nie jest dobre. Zwłaszcza, że pracując na Windows można nauczyć się wielokrotnie więcej złych nawyków niż dobrych, porównując do OS X. Po latach używania Windows i ok. roku Gnome/KDE widzę to teraz jak na dłoni.
iPhantom - a co poradził Ruczaj?
Napisano 20 maja 2015 - 13:15
Witam Wszystkich.
Z rozpędu przy pomocy AppClean'era wrzuciłem do kosza apkę Microsoft RDP z jakimiś plikami systemowymi. Na szczęście nie opróżniłem. Problem polega na tym, że chcę ją przywrócić ale nie ma w menu kosza opcji 'Odłóż', a nie mam pojęcia w jaki sposób znaleść pierwotną lokalizację leżących w koszu plików.
Próbowałem przywrócić program z kapsuły TC, ale nie startuje. Pojawia się komunikat, że program jest w koszu. Proszę o pomoc.
Napisano 01 maja 2016 - 19:01
Witam Wszystkich.
Z rozpędu przy pomocy AppClean'era wrzuciłem do kosza apkę Microsoft RDP z jakimiś plikami systemowymi. Na szczęście nie opróżniłem. Problem polega na tym, że chcę ją przywrócić ale nie ma w menu kosza opcji 'Odłóż', a nie mam pojęcia w jaki sposób znaleść pierwotną lokalizację leżących w koszu plików.
Próbowałem przywrócić program z kapsuły TC, ale nie startuje. Pojawia się komunikat, że program jest w koszu. Proszę o pomoc.
Identyczna sytuacja, z rozpędu przeniosłemwiele używanych aplikacji. JAK PRZYWRÓCIĆ JE Z KOSZA NA STARE MIEJSCA, TAK BY WSZYSTKO DZIAŁAŁO???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych