Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

SPORE:ORIGINS już jest!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 hoo

hoo
  • 373 postów

Napisano 09 września 2008 - 08:23

Dołączona grafika

Tak długo oczekiwana gra (bynajmniej przeze mnie)SPORE:Origins ukazała się 3 dni temu, jest już dostępna na appstore!!!!!!!

OPIS gry:
The $9.99 game offers a miniature version of the much anticipated Spore game that was released yesterday. EA is advertising some iPhone/iPod Touch exclusive features including:

- Tilt, turn and twist your way through the primordial ooze with your motion-sensing accelerometer.
- Pinch, pull and poke your creation in the Creature Editor, customizing the texture, shape and body parts to fit the way you play.
- Personalize your game-play by skinning your creature with pictures from your device's Photo Albums

[URL="http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=290183295&mt=8"]SPORE:ORIGINS appstore[/URL]

#2 kmbartkowiak

kmbartkowiak
  • 41 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 09 września 2008 - 09:30

Zakupił już ktoś? Jak wrażenia?;)

#3 lodzin

lodzin
  • 22 postów

Napisano 09 września 2008 - 11:15

Gra jest bardzo wciagajaca tylko chyba troche monotonna, ale sie jeszcze przekonam bo dopiero zaczalem grac. Fajna grafika.

#4 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 09 września 2008 - 12:40

Suuuuper gra! :D Chociaż mało możliwości modyfikacji potworka (chyba, że na wyższych lvl'ach niż teraz ja setem coś jest)

#5 Cichacz

Cichacz
  • 1 947 postów
  • SkądKraków / Lublin

Napisano 09 września 2008 - 16:00

Fajna, jak na razie nie narzekam. Zobaczymy, co będzie za ~tydzień.

#6 tijo

tijo
  • 32 postów

Napisano 09 września 2008 - 16:16

podoba sie : )

#7 OloMac

OloMac
  • 796 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 11 września 2008 - 17:41

Bardzo fajny klimat :) Za co zdobywa się evolution points?

#8 MotoGP

MotoGP
  • 244 postów

Napisano 11 września 2008 - 17:46

Chyba najlepsza gra jaka dotąd wyszła w App Store. Sterowanie zdecydowanie lepsze niż w Super Monkey Ball. Dobrze że się nie śpieszyli z wypuszczeniem gry ponieważ jest bardzo dobrze dopracowana. Mam nadzieję że będą update'y z kolejnymi poziomami. (dzisiaj przeszedłem 19) Teraz planuję zakup Spore w wersji Macowej :)

#9 OloMac

OloMac
  • 796 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 11 września 2008 - 17:49

A ja na 26 :razz:

Dobra, już wiem. Jest dubel tematu: http://www.myapple.p...9789-spore.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych