Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[3G] Simlock Ery w sieci wirtualnej HEYAH

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 adios.pl

adios.pl
  • 22 postów

Napisano 08 września 2008 - 22:15

Witam, Dziś zamówiłem iPhone 3G w Erze, z oferty jestem bardzo zadowolony(trzystacoś złotych), jednak mam jedno pytanie na które bardzo miła pani(na każdym kroku sypała komplementami ;-) ) z infolini Ery nie potrafiła odpowiedzieć. Mianowicie chciałem przenieść sobie numer z Heyah do ERY jednak tymczasowo ERA ma problemy z przenoszeniem numerów z prepaidów, a związane jest to ponoć z jakimiś kwestiami prawno-technicznymi. Nie wnikając głębiej, chodzi o to, że w przypadku wszystkich znanych mi telefonów ERY Simlock pozwalał na działanie telefonu w sieciach wirtualnych ERY, czyli w Heyah. Natomiast jak wszyscy wiedzą iPhone jest czasem karykaturalnie dziwnym telefonem więc chciałbym się dowiedzieć, czy iPhone z simlockiem ERY będzie chodził na karcie SIM HEYAH. Czy ktoś miał już podobne doświadczenia z iPhonem (jeśli było już na forum wnioskuje o lincz na mnie i bana :P)? iPhone zostanie dostarczony pod koniec tygodnia więc do tego czasu może coś zdziałam z przeniesieniem numeru, jeśli będzie to konieczne. Pozdrawiam wszyskich użytkowników MyApple.pl

#2 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 08 września 2008 - 22:32

Będzie działał.

#3 adios.pl

adios.pl
  • 22 postów

Napisano 08 września 2008 - 22:50

Dzięki wielkie, mi tylko pozostaje czekanie na możliwość przeniesienia numeru...

#4 himan

himan
  • 149 postów

Napisano 03 października 2008 - 13:42

witam. Podlacze sie do tematu, gdyz mam taka sytuacje ze kupilem iphone z simlocokiem Era, natomiast karte mam z Heyah, a wiec jak skonfigurowac internet w nim?? w heyah mi powiedzili, ze nie wiadomo czy bedzie to dzialac gdyz iphone ma chyba kody na sieci konkretne czy jakos tak, ale jak to konfigurowac, itd.. ?? oraz dlaczego nie dziala mi wi-fi, jesli mam w domu odblokowane na mojego iphone wszystkie numery wpisane poprawnie, i gdy wchodze w safarii, to pasek ladowania jest minimalny kawaleczek na niebiesko, a pozniej nie laduje sie wcale... jak temu zaradzic? Pozdrawiam - Artur,

#5 Olek4

Olek4
  • 592 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 listopada 2008 - 10:40

Trzeba wejść z iPhonę na stronę APN Changer, tam podać jako APN heyah.pl i załadować to. Zmieni to ustawienie dostępu do internetu tak że Heyah będzie działać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych