Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[2.0.2 3G] Problem ze słuchawką bluetooth

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 KubaCh

KubaCh
  • 102 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 września 2008 - 15:12

Mam iPhone'a i słuchawkę Nokia BH-900 (ale może problem dotyczy też innych słuchawek). Wszystko się paruje i działa dopóki ktoś do mnie nie zadzwoni. Wtedy w telefonie wybieram zieloną słuchawkę, połączenie się odbiera, ale ja nic nie słyszę w słuchawce, którą mam w uchu - żebym słyszał, muszę jeszcze wybrać odpowiednie źródło dźwięku (a to dwa kolejne puknięcia w ekran iPhone'a - co jest trudne zwłaszcza w samochodzie). Czy ktoś wie jak zrobić, żeby od razu po odebraniu dźwięk był w słuchawce bluetooth?

#2 dario321

dario321
  • 711 postów
  • Skądok.Radom

Napisano 05 września 2008 - 15:15

trzeba odebrac w sluchawce bh-900,mam te sama i dziala. inaczej po co ta sluchawka bluetooth jak Ty odbierasz polaczenie w iPku,myslenie boli czy co ;)

#3 KubaCh

KubaCh
  • 102 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 września 2008 - 15:21

Dzięki, a odbieram na iPhonie, bo tam widać kto dzwoni (słuchawka mi tego nie mówi). A nie od każdego się odbiera ;-)

#4 dario321

dario321
  • 711 postów
  • Skądok.Radom

Napisano 05 września 2008 - 15:26

a czy jakas inna sluchawka,aplikacja mowi kto dzwoni?mysle tu nie tylko o iphone... ;) gdy jedziesz samochodem to poloz lub zamocuj ipka tak bys widzial kto dzwoni,a polaczenie odbierz w sluchawce.

#5 Olek4

Olek4
  • 592 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 września 2008 - 18:20

a czy jakas inna sluchawka,aplikacja mowi kto dzwoni?mysle tu nie tylko o iphone... ;)

gdy jedziesz samochodem to poloz lub zamocuj ipka tak bys widzial kto dzwoni,a polaczenie odbierz w sluchawce.

No i tu się można zdziwić bo większość telefonów Nokia z Symbianem ma opcję mówienia kto dzwoni - czyta imię i nazwisko. Wiem bo sam mam włączone w Nokii E61i.
Denerwujące są takie braki funkcji w iPhonie, razi również brak wybierania głosowego.

#6 alladyn21

alladyn21
  • 1 207 postów

Napisano 05 września 2008 - 18:40

to po co Ci ip olek4 ? zostan przy e61i. I tyle

#7 Olek4

Olek4
  • 592 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 września 2008 - 19:47

to po co Ci ip olek4 ? zostan przy e61i. I tyle

Myślę że iPhone obroni się bez twojej pomocy.

#8 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 05 września 2008 - 22:50

Podczas używania słuchawki bluetooth zawsze wyświetla sie wybór urządzeń iphone czy bluetooth,wystarczy tapnąć.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych