Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Flash i Skype - dlaczego jeszcze nie ma na iPhonie?

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 dariuszroman

dariuszroman
  • 189 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 September 2008 - 06:16

Witajcie, tak mi się przypomniały te rozmowy na temat Flasha. Będzie, będzie - zmiana na soft 2.0 na pewno będzie obsługiwać animacje flasha. To samo słyszałem o Skype ... że już stoi u płota i już wita się z gąską. Nie dość że soft 2.0 wyszedł już jakiś czas temu, to nie słychać nic o Flash ani o Skype. Tak mi się wydaje, że poza fajnym gadgetem, to Apple i wspólnicy trochę dają d.... bo konkurencja na komórkach nie ma jakoś z tym problemu. Macie jakieś info kiedy te lenie coś z tym zrobią czy może obsługę flasha mamy sobie sami zapewnić? Ja rozumiem, że ciężko zrobić prysznic w iPhonie, ale flash? To jakaś porażka.

#2 pidipius

pidipius

iOS Developer

• 571 posts
  • SkądKatowice

Posted 05 September 2008 - 07:08

Miała byc też obsługa dokumentów office, umożliwienie działania aplikacji w tle... Niestety marketing Appla się jak zwykle minął z prawdą, ale "ciemny lud i tak to kupi".

#3 TheHX

TheHX
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 05 September 2008 - 07:15

Adobe pracuje nadal nad flashem dla ajfona. Będzie. Skype -hm..Skype jest we Fringu, ale tylko do połączeń głosowych.. No..ale o takie chyba Ci chodzi, skoro są od dawna inne komunikatory na iP.

#4 Qbik

Qbik
  • 891 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 September 2008 - 07:30

ale Fringa póki co nie ma na 2.x.x a skype lub wsparcie dla skype przydałoby się bo mam znajomych którzy korzystają tylko z tego komunikatora

#5 LoBo

LoBo
  • 3695 posts

Posted 05 September 2008 - 07:33

dariuszroman proponuje maila napisać do Apple i autorów Fring'a i już, jak dla mnie temat bez sensu, niepotrzebna dyskusja dlaczego nie ma tego i tego

#6 dariuszroman

dariuszroman
  • 189 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 September 2008 - 07:35

A niby dlaczego? Nie chodzi o użalanie się, tylko informację czy ktoś może już coś słyszał. Mi skype bardzo by się przydał, nie mówiąc już nic o Flash. Słońce wychodzi, a poza tym piątek dzisiaj mamy, więc jest powód do radości. Troszkę się tylko martwimy o tempo powstawania podstawowych aplikacji.

#7 LoBo

LoBo
  • 3695 posts

Posted 05 September 2008 - 07:42

myślę że informacja o Fring czy Flash'u była by na tyle popularna że byś o tym wiedział, tak jak to że SwirlyMMS za niedługo wyjdzie na 2.X

#8 iMark

iMark
  • 1249 posts
  • SkądGlobalna wioska

Posted 05 September 2008 - 09:08

możesz skorzystać z wersji webowej skype - IM+ for Skype, iPhone/iPod Touch version

#9 auntie_alicia

auntie_alicia
  • 74 posts
  • SkądWarschau, Poland

Posted 05 September 2008 - 10:51

możesz skorzystać z wersji webowej skype - IM+ for Skype, iPhone/iPod Touch version

Wiesz co, korzystałam z obydwu, na IM+ nawet zapłaciłam.... I powiem Wam, że moim zdaniem Fring był świetny i miał wszystko, a IM+ beznadzieja - zwłaszcza z tym oddzwanianiem! Skype'a używam głównie wtedy kiedy jestem w roamingu, więc to była totalna porażka. Absolutnie odradzam kupowanie tego. Czekam teraz z zapartym tchem na Fringa 2.x.x i na Swirly. I może jeszcze na mGadu...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users