Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[last.fm] czy da się ściągnąc? (soundtrack z króla lwa PL)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 asantir

asantir
  • 134 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2008 - 21:55

witam, może ktoś z was mi pomoże - od x lat szukam (do kupienia) soundtracku z króla lwa 1 po polsku, nie udało mi się znaleźć, więc myślałam, że może jest gdzieś w sieci... zwykle znajdowałam pojedyncze utwory a zależy mi na całej płycie... znalazłam na KrĂłl Lew – Muzyka w Last.fm czy da się jakoś ściągną kawałki z tej strony?

a może ktoś z was przypadkowo ma soundtrack? było by fajnie jakby chciał się nim podzielić... ;)

#2 Hardknox

Hardknox
  • 194 postów
  • SkądPolska - Austria

Napisano 03 września 2008 - 22:09

Jest na sieci soft do streamingu z last.fm musisz dobrze pogooglowac Ja w pracy z niego korzystam,ale teraz nie podam ci nazwy bo jestem poza firma. Na marginesie... Zawsze wiedzialem ze lastfm to 1klasa :) mozna tam znalezc wszystko

#3 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 września 2008 - 22:09

z last.fm generalnie nic nie da się pobrać, ale bywają wyjątki, kiedy obok utworu jest napisane "pobierz ten utwór za darmo"

#4 asantir

asantir
  • 134 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2008 - 22:12

czyli się da czy się nie da?? jezu, jestem noga jeżeli chodzi o zaawansowane technologie komputerowe czy inne cuda na patyku, proszę do mnie łopatą mówić :)

#5 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 września 2008 - 22:16

zaawansowane technologie komputerowe czy inne cuda na patyku, proszę do mnie łopatą mówić :)

oplułem monitor :D

bez kombinacji się nieda, jeśli chcesz, możesz próbować przy ww. programach.

#6 asantir

asantir
  • 134 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2008 - 22:31

a jakich programów mam szukac? sorki, ale jestem głupią blondynką:)

#7 wannabemc

wannabemc
  • 203 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 września 2008 - 22:54

poszukaj sobie na torrentz.com albo kup gdzieś :D a i odkurz sobie komputer jak buczy :P

#8 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 września 2008 - 05:49

sorki, ale jestem głupią blondynką:)

przynajmniej szczerze :)

---- Dodano 04-09-2008 o godzinie 04:54 ----
BTW, takie soundtracki się czasami na allegro zdarzają, swego czasu chciałem kupić soundtrack z jakiegoś filmu co chwila wpisywałem na Allegro, i po jakimś czasie aukcja była, dałem maks. kwote 300zł, byłem pewny że wygram. Płyta została wylicytowana za kwotę 870zł chyba

#9 mirrr

mirrr
  • 127 postów
  • SkądWodzisław Śl

Napisano 04 września 2008 - 11:43

a może ktoś z was przypadkowo ma soundtrack? było by fajnie jakby chciał się nim podzielić... ;)

Wysłałem na PM. Chyba o to chodziło :)

#10 asantir

asantir
  • 134 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 września 2008 - 12:18

chciałam kupi, ale tego soundtracku nie ma już w sprzedaży - szukam eż na allegro... znalazłam jeden sklep internetowy, ale okazało się, że mieli kiedyś a teraz już nie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych