Pisałem już na ten temat na forum o systemie ... przepraszam że piszę to jeszcze raz...
Potrzebna pomoc w opanowaniu sieci na macbooku w Rzeszowie, pomocy potrzebuje dziewczyna która zakupiła takiego maczka.
Pomocy :D
Started by
artizkace
, 03 Sep 2008 21:36
5 replies to this topic
Posted 03 September 2008 - 21:36
Posted 03 September 2008 - 21:46
Może opisz trochę bardziej swój problem, będzie łatwiej pomóc? ;]
Chyba że głównym powodem tematu jest jakiś Informatyk z Rzeszowa, a nie sieć? ;>
Posted 03 September 2008 - 21:47
To może napisz dokładniej z czym masz problem, bo najwidoczniej nikt się nie zainteresował. Albo umieść zdjęcie tej dziewczyny (swoje?) to być może sytuacja się zmieni :]
Posted 03 September 2008 - 21:53
lol
znajoma kupiła kompa i nijak "informatycy" nie potrafią jaj tego kompa podpiąć do www. "informatycy" znają się tylko na jedynie słusznym windowsie xp.
poszukuje osoby z Rzeszowa która mogła by jej pomóc podpiąć tego maczka do sieci.
Posted 03 September 2008 - 22:33
Jaki jest ten internet? Ma jakiś router bezprzewodowy albo po kablu? To bez sensu żebym musiał pytać się jak mam Ci pomóc :-) Napisz o co chodzi konkretnie, w czym jest problem, zadawaj pytania, to dostaniesz odpowiedź.
Posted 03 September 2008 - 23:11
Kto pyta nie błądzi jedynie wielbład
A swoja droga dzis "informatycy" to naprawde juz malo znaczace slowo... Opisz problem jezeli chodzi o siec kablowa i podlaczenie do modemu to zaden problem jezeli ma to wygladac tak ze modem====>router====>komputer to tez damy rade... a jezeli bezprzewodowo to juz totalnie nie bedzie problemu z instrukcjami... Napisz prosze jak to wyglada a napewno ja czy Ktorys z forumowiczow pomoze.Zaoszczedzisz czas i pieniadze na przygodach z "informatykami"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users