Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pomocy :D

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 artizkace

artizkace
  • 30 postów
  • Skądkatowice

Napisano 03 września 2008 - 21:36

Pisałem już na ten temat na forum o systemie ... przepraszam że piszę to jeszcze raz... Potrzebna pomoc w opanowaniu sieci na macbooku w Rzeszowie, pomocy potrzebuje dziewczyna która zakupiła takiego maczka.

#2 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 03 września 2008 - 21:46

Może opisz trochę bardziej swój problem, będzie łatwiej pomóc? ;] Chyba że głównym powodem tematu jest jakiś Informatyk z Rzeszowa, a nie sieć? ;>

#3 Darrarski

Darrarski
  • 469 postów
  • SkądWarszawa / Piastów

Napisano 03 września 2008 - 21:47

To może napisz dokładniej z czym masz problem, bo najwidoczniej nikt się nie zainteresował. Albo umieść zdjęcie tej dziewczyny (swoje?) to być może sytuacja się zmieni :]

#4 artizkace

artizkace
  • 30 postów
  • Skądkatowice

Napisano 03 września 2008 - 21:53

lol :D znajoma kupiła kompa i nijak "informatycy" nie potrafią jaj tego kompa podpiąć do www. "informatycy" znają się tylko na jedynie słusznym windowsie xp. poszukuje osoby z Rzeszowa która mogła by jej pomóc podpiąć tego maczka do sieci.

#5 Darrarski

Darrarski
  • 469 postów
  • SkądWarszawa / Piastów

Napisano 03 września 2008 - 22:33

Jaki jest ten internet? Ma jakiś router bezprzewodowy albo po kablu? To bez sensu żebym musiał pytać się jak mam Ci pomóc :-) Napisz o co chodzi konkretnie, w czym jest problem, zadawaj pytania, to dostaniesz odpowiedź.

#6 Patrix

Patrix
  • 94 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2008 - 23:11

Kto pyta nie błądzi jedynie wielbład :) A swoja droga dzis "informatycy" to naprawde juz malo znaczace slowo... Opisz problem jezeli chodzi o siec kablowa i podlaczenie do modemu to zaden problem jezeli ma to wygladac tak ze modem====>router====>komputer to tez damy rade... a jezeli bezprzewodowo to juz totalnie nie bedzie problemu z instrukcjami... Napisz prosze jak to wyglada a napewno ja czy Ktorys z forumowiczow pomoze.Zaoszczedzisz czas i pieniadze na przygodach z "informatykami"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych