Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Safari i onet (filmy)

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Conrad

Conrad
  • 376 posts

Posted 02 July 2006 - 15:21

Na stronie http://film.onet.pl/...,274,filmy.html można sobie oglądać różne filmy. Niestety w moim safari nie można. Pokazuje się komunikat, że m.in. moja przeglądarka nie obsługuje javascript. Mam wszystkie najnowsze wersje systemu, safari itp., javascript w safari jest odhaczone. Czy coś z tym można zrobić?

#2 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1852 posts
  • SkądOstrów Wielkopolski

Posted 02 July 2006 - 15:32

Mi sie bardziej podoba pierwsza czesc komunikatu:

Prawdopodobnie używasz innego systemu operacyjnego niż Windows lub Twoja przeglądarka nie obsługuje JavaScript

:rolleyes:

#3 Conrad

Conrad
  • 376 posts

Posted 02 July 2006 - 15:47

No więc w System Pref. mam Flip for Mac, który zainstalowałem wcześniej. Z kolei w jego preferencjach odhaczyłem Launch QT Player i teraz jest ok. Mogę oglądać filmiki. Aha i na pytanie/stwierdzenie cytowane przez DoMiNiQuE trzeba odpowiedzieć "Nie" :)

#4 Tomo

Tomo
  • 214 posts
  • SkądWars i Sawa

Posted 03 July 2006 - 17:39

No tak jednym slowem trzeba bulic...

#5 Jankesik

Jankesik
  • 479 posts
  • SkądCzęstochowa/Poland

Posted 06 July 2006 - 22:56

zrobiłem tak jak w/w i co odpala mi się jakieś gówno obraz pochrzaniony i takie wesołe klimaty co jest?

#6 banan

banan
  • 765 posts
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Posted 07 July 2006 - 03:30

w takim przypadku jezeli chcesz ogladac trailery z onet (choc mozesz przeciez ze strony apple http://www.apple.com/trailers/ ) trzeba upasc nisko, zacisnac zeby i zaladowac Windows Media Player (!sic)
Pewnie sa inne metody ale ja znam te dwie
Powodzenia

#7 Jankesik

Jankesik
  • 479 posts
  • SkądCzęstochowa/Poland

Posted 13 July 2006 - 23:46

Windows Media Player też tego nie rusza w wersji dla OSX zrobiłem reinstalke i czmycha jak szalone:) dzięki

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users