Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iSkin Revo 2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Newsweek

Newsweek
  • 25 postów

Napisano 01 września 2008 - 15:14

Witam, Czy wiecie gdzie w Polsce i za ile można kupić iSkin Revo 2 do iPhone 3G?

#2 Kaosabir

Kaosabir
  • 9 postów

Napisano 01 września 2008 - 23:25

niby na gibi.pl jest napisane ze wkrotce ma byc w sprzedazy. nigdzie indziej znalezc nie moglem. sam nie wytrzymalem i wczoraj zamowilem z iskin.com, dostawa jest strasznie droga ale z tego co wyczytalem o tej obudowie to jest ona warta tego co za nia placisz(nawet z ta kosmiczna cena dostawy).

#3 robbie

robbie
  • 475 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 10 września 2008 - 10:13

iSkin revo2 dla iPhone 3G jest już dostępny, można go kupić na gibi.pl Akcesoria do Apple iPhone iPod MacBook (Air & Pro)

#4 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 10 września 2008 - 12:25

Ja szukam od dwoch tygodni po necie jakiegokolwiek sklepu, gdzie mozna kupic Revo2, ale z RevoClip'em, czyli mocowaniem do paska, w które mozna wlozyc iphone'a "obutego" w futeral Revo2 i niestety - bieda straszna. Jak dotad poza iskin.com nigdzie z clip'em nie znalazlem, a za przesylke placic 50$ to jest chore.

#5 Canibal

Canibal
  • 155 postów

Napisano 10 września 2008 - 21:34

a mozecie cos jeszcze napisac o tej oslonie na iP ?

#6 Optiv

Optiv
  • 188 postów

Napisano 12 września 2008 - 21:40

Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem Revo2, akcesoria firmy iSkin najbardziej do mnie przemawiają, mam już kilka drobiazgów od nich do MBP i jestem zachwycony... :)
Zastanawiam się również czy nie lepsze od revo jest fuze, z tego co piszą, wkrótce ma się ukazać wersja dla IP3G(http://www.iskin.com...e_overview.tpl).
Właściwie to czym te ochraniacze się różnią, jeden jest z sylikonu, drugi z plastiku - sztywny, a co poza tym? Może ktoś z was miał kontakt z tymi pokrowcami i może się wypowiedzieć?

Myślałem, także o Invisible shield ale jakoś te naklejane protektory nie przemawiają do mnie.

Może waszym zdaniem powinienem wybrać coś zupełnie innego, czego nie wymieniłem w powyższych rozważaniach?

Był bym wdzięczny za konstruktywne podpowiedzi i sugestie co powinienem wybrać, z góry dzięki.

#7 Sgt Pepper

Sgt Pepper
  • 724 postów

Napisano 13 września 2008 - 08:08

Ja mam revo dla 2G i owszem, spełnia swoją funkcję, ale do ładnych to on IMHO nie należy. Guma, guma, guma... Gruby przy tym się zrobił... niemiłosiernie. Dla 3G zdecydowałem się na zestaw Invisible shield front+ Incase Slide 3G. Jest Super. O niebo lepiej.

#8 RonaldTrack

RonaldTrack
  • 1 postów

Napisano 14 września 2008 - 17:40

Revo / Solo

Cześć
Trafiłem na to forum szukając polskiego dystrybutora firmy iSkin. Widzę że będę miał problem z kupieniem iSkin solo [url=http://www.iskin.com/solo/]iSkin solo - Overview[/url] w Polsce. Zamierzam kupić go u producenta. Jeśli jest ktoś chętny na zakup czegoś w iSkin i dołoży się do przesyłki, zapraszam na PW.

#9 dusiaczek

dusiaczek
  • 1 postów

Napisano 14 października 2009 - 22:51

iSkin Revo 2, solo?

Panowie dostaniecie te wszystkie pokrowce i inne typu INCASE slider na allegro.
uzytkownik
:) termo-electronic

---- Dodano 14-10-2009 o godzinie 23:52 ----
Panowie.
iSkin Revo 2, iSkin solo, iSkin Fuze 2, incase slider.
Wszystkie te pokrowce są na allegro.
uzytkownik
termo-electronic

---- Dodano 14-10-2009 o godzinie 23:53 ----
Panowie.
uzytkownik
termo-electronic

---- Dodano 14-10-2009 o godzinie 23:53 ----
Panowie.
Incase slider to jest wypas.
uzytkownik
termo-electronic

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych