Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[2.0.2 3G] nie uruchamiają się aplikacje

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 acidos

acidos
  • 35 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 14:19

problem jest takowy, z nudów zainstalowałem ze 140 darmowych aplikacji z appstroe, iphonik synchronizował się parę godzin no ale po tym jest problem, nie uruchamia się żądna aplikacja ściągnieta z app store. uruchamia się i po sekundzie wyłącza ;/ nie chce robić znowu restore całego iphona.. ma ktoś jakiś pomysł, nie ma żadnego błędu, ani nic.

#2 damkraw

damkraw
  • 63 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 14:52

Czy po instalacji aplikacji robiłeś uaktualnienie oprogramowania ?

#3 MTM

MTM
  • 80 postów
  • SkądGiżycko

Napisano 30 sierpnia 2008 - 14:54

Ja po zainstalowaniu nowego app'a mam często podobny problem, mianowicie: uruchamiam nowy programik i odrazu sie wyłącza. Zauważyłem że jeżeli zresetuje iphona to aplikacje normalnie zaczynają się uruchamiać. Z tym że mam ich może z 30. W twoim przypadku niewiem jak to bedzie ;p Ciekawe tak poza tym ile można wgrać app na iphona, czy oprócz ograniczeń miejsca na dysku sys (chyba 500MB ) czy są inne ograniczenia.

#4 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 sierpnia 2008 - 15:10

@MTM: aplikacje z App Store instalują się na dużej partycji, więc ograniczeniem jest 8, albo 16GB. :lol:

#5 MTM

MTM
  • 80 postów
  • SkądGiżycko

Napisano 30 sierpnia 2008 - 15:43

ooo to przepraszam za błąd...

#6 acidos

acidos
  • 35 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 16:40

qrde zaczałem recznie usuwać aplikacjie z iphona, w sensie przytrzymac az zaczna sie trzasc ... nagle iphone zwisł i teraz nie chce wstac, wisi ciagle na ekranie z logiem, itunes wiesza sie zaraz po podlaczeniu go z takim ekranem ;/

#7 jasiel

jasiel
  • 7 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 16:47

Witam Mam podobny problem z aplikacjami (iphone 16gb 2.0.2) a mianowicie: zainstalowałem 5 lub 6 wszystko ładnie działało do czasu podłończenia do komputera. Aplikacje przestały się odpalać (tak jak ktoś opisał wyżej - tylko na chwilę), więc je usunełem i chciałem zassać na nowo ale coś mi się samo przestawiło w app store że nie mogę nic nowego ściągnąć (wyskakuje komunikat, że mogę ściągać tylko z polskiego app store). Jak to naprawić i powrócić do polskiego app store? Z góry dziękuję za pomoc.

#8 lasas

lasas
  • 1 postów

Napisano 09 września 2008 - 16:33

mam podobny problem z iphone 3g 8gb

Witam mam podobny problem,

sciagnalem kilka aplikacji free z app store przez wifi na iphona, wszystko dzialalo jak nalezy, zrobilem aktualizacje do programowania 2.0.2 (5C1) ... wszystko bylo ok..... potem dogralem jeszcze kilka programowi i bylo pieknie.... niestety podczas dodawania duzej ilosci mp3 metoda "drop" a nie synchronizacji zawiesil mi sie itunes, jednak pliki dzialaly i to dobrze i nie mialem problemow z aplikacjami, ale po kilku odpaleniach programow nagle przestaly dzialac. odpalaja sie i w trakcie ladowania jakby proces byl zabijany. ma ktos pomysl na rozwiazanie? jestem zielony z iphona i prosze o jakas rade (najlepiej taka ktora uchroni mnie przed utrata danych z ksiazki adresowej oraz ustawien sieci ) jakis pomysl ? dodam tylko ze iphone jest orginalny i kupiony w Erze bede wdzieczny za kazda informacje.

pozdrawiam Lukasz (piszcie na maila jak mozecie lasas@interia.pl)

#9 bosal

bosal
  • 72 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 09 września 2008 - 17:13

tez mam taki sam problem ze aplikacje wlanczaja sie i zaraz zamykaja, juz niezle sie dzisiaj tym denerwowalem. Czy jest jakies rozwiazanie tego problemu ? iPhone 3g 16GB Era [Edit] Zauwazylem ze po wlaczeniu synchronizacji z kompem (wczesniej to wylaczylem, po dzisiejszym crashu iTunes), ze wszystko zaczelo dzialac.

#10 pomczek

pomczek
  • 1 postów

Napisano 10 września 2008 - 07:45

Witam serdecznie, ja zrobiłem Jailbreak na moim ip 3G 16 GB z ery i mam taki problem, programy się instaluję na ip ale gdy chce je odpalić wyskakuje komunikat " Nie da się otworzyć programu Enigmo" i tak z każdym innym który instaluje. Czy jest na to jakiś sposób?

#11 siwoos

siwoos
  • 5 postów

Napisano 10 września 2008 - 08:10

witam mam mianowicie inny problem z appstore - jak chce zainstalowac jakas darmowa aplikacje wywala mi- Account Information(login i haslo) z tego co pamietam nie ustalalem zadnego loginu i hasla ? co robic ? dodam ze to IP 3G w o2

#12 kffiatu

kffiatu
  • 8 postów

Napisano 15 października 2008 - 18:18

Witam. Ja mam inny problem... Mianowicie zrobiłem jailbreak'a softu 2.1 i kiedy zainstaluje scrackowana aplikacje pojawia mi się ona na iTouchu ale gdy chce ją uruchomić wyskakuje mi ' nie da sie otworzyć programu '. Mam sciągnięty BOSSPREFS przez cydie i uaktywnione w nim ' disable kill apps ' i mimo to wyskakuje mi taki bład. O co chodzi ?

#13 ARAKYEL

ARAKYEL
  • 5 postów

Napisano 16 października 2008 - 22:53

Witam.... a u mnie wgrywają się programy...są widoczne w aplikacjach iPhona...niestety nie ma ikon...bossprefs widzi programy...żadne odświeżanie ikon w pc suit równierz nie działa...o co może chodzić?

#14 KENZO20

KENZO20
  • 1 postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:15

poruszyliscie temat na forum prosze o pomoc

mam zainstalowane aplikacje takie jak ibeer i soda popcorn

ale nie otweiraja sie wyskakuje komunikat Nie da sie otwoorzyc programu " co mam zrobic

jesli nie dasz rady polec mi kogos z kim sie moge skontaktowac

---- Dodano 08-03-2009 o godzinie 11:17 ----
witam mam problem mam zaistalowane aplikacje na iphonie sa widoczne ale sie nie otwieraja co mam zrbic prosze o pomoc

#15 kacpik

kacpik
  • 1 postów

Napisano 31 marca 2012 - 07:50

Mam rozwiązanie na nie uruchamiające się progrmy Mój synek zauważył, że jeżeli po instalacji programów z Appstore nie możemy uruchomić programu: TRZEBA POBRAĆ JEDEN DOWOLNY PROGRAM "FREE" i wszystko zaczyna działać jak należy :D pozdrowionka

#16 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 31 marca 2012 - 10:06

Nie odświeżaj wątków starszych niż 6 miesięcy.

Zgodnie z regulaminem, nie odświeżamy wątków starszych niż pół roku. Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych