Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem iPod classic 80 gb

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 polemnik

polemnik
  • 22 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 17:32

Witajcie.
Od kilku dni mialem problemy z ipodem [soft 1.1.2], po przełączeniu piosenki tak jakby ekran i clickwheel sie zawieszał na 5-10 sekund, na nic nie reagował, ale nadal grał. Po tych 5-10 sek było normalnie.

Wczoraj chce go podpiąć jak zwykle do komputera, włączam itunes, podpinam a tutaj iTunes sie zamraża i nic sie nie dzieje, dopiero po 5 minutach pokazuje sie ipod. No to zrobilem restore raz, niewiele to pomoglo, potem wszedlem w disc mode i zrobilem kolejne restore. Teraz normalnie juz sie podpina do itunes, ale jak proboje zsynchronizowac ipoda to po 1,87GB wgranej muzyki wyskakuje mi nieznany błąd -1303. Przy kolejnej probie wyskakuje: "nie można zsynchronizować iPoda "iPod". Nie można znaleść wymaganego dysku..

Co jest? jak to naprawic? :(

EDIT:
teraz podpiąłem go kolejny raz, znowu proboje go zsynchronizowac ale cos to idzie uuuuultra wolno,stanęło na 10 piosence i tak stoi od 10 minut.., itunes sie znowu zamrozil..:/
. i po chwili stanęło na 1,96 gb wgranej muzyki, błąd -69..

-- przy kolejnej probie podpiecia ipoda wyswietla sie cos takiego:
Posted Image

#2 polemnik

polemnik
  • 22 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 10:49

pomoze ktos ? ..

#3 HydRoMayDay

HydRoMayDay
  • 3 postów

Napisano 15 października 2008 - 23:41

Ok, miałem ten sam Problem. Problem został naprawiony po wybraniu opcji Skanuj i Napraw i pozostawieniu iPoda na ok. 3h bez jego korzystania

#4 qbah91

qbah91
  • 9 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 października 2008 - 20:32

U mnie z kolei po podłączeniu do Visty chce go formatować, i skutecznie to robi - nic na nim nie zostaje. Ponadto, trzeba robić mu Restore na Maćku. Pragnę nadmienić iż ma włączony tryb pracy jako dysk zewnętrzny...

#5 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 października 2008 - 20:35

Sprawdź, co się dzieje, jak go podłączysz do innego kompa. Ja bym profilaktycznie przeinstalował itunes, bo wiem, że czasami potrafi tak po prostu zacząć się psuć.

#6 ryszka2

ryszka2
  • 1 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 13:25

Mam taki problem,otoz w swojej niewiedzy i glupocie wyciagalam kabel USB bezposrednio z ipoda lub tez z kompa bez uprzedniego nacisniecia ikonki >wysuń

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych