Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IPHONE 3G I ITUNES

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 QQRYDZA

QQRYDZA
  • 7 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 15:57

mam problem z itunes ,podobno mozna wgrywac przez ten program muzyke i rozne takie,wiec czemu jak za kazdym razem podlacze ip do kompa to w itunes pokazuje mi sie to debilne MOBILEME???mam ip w sieci orange, na kompie jest xp

#2 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:31

na przyszłość, obowiązują pewne zasady w tworzeniu nowych tematów, zapraszam : http://www.myapple.p...ze-pytania.html

dodatkowo dla Ciebie Apple (Polska) - iPod + iTunes, zobacz jak się bawić iTunes Apple (Polska) - iPod + iTunes, nikt za Ciebie tego nei zrobi

#3 Furiat

Furiat
  • 235 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 22:09

Miałem to samo dopuki nie podłączyłem iphona do kompa zanim sie uruchomił . Potem było dobrze jednak nadal nic nie moge wgrać:/ Pisze że nie może znaleźć dysku albo że na tym dysku nic nie można zapisać ani odczytać :/

#4 ar3k

ar3k
  • 493 postów
  • Skądfrom apple

Napisano 24 sierpnia 2008 - 22:14

mam problem z itunes ,podobno mozna wgrywac przez ten program muzyke i rozne takie,wiec czemu jak za kazdym razem podlacze ip do kompa to w itunes pokazuje mi sie to debilne MOBILEME???mam ip w sieci orange,
na kompie jest xp

debilne mobileMe hmmmm a może tak klikniesz na dole w ikonke dalej lub przejdz , i zaczniesz czytac co pisze na instrukcji ustawienia iphona i komputera przy mobileMe.

Obrazkowa instrukcja wystarczy klikac

#5 QQRYDZA

QQRYDZA
  • 7 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 23:28

tylko na dole nie mam zadnej ikonki,jest tylko wypróbuj teraz i wypróbuj za darmo,pozatym nic wiecej,instalowałem juz chyba ze 20 razy i nic,nie ma wo gole zadnej ikonki ktora by kierowala dalej ,albo mobileme albo nic....nie ma paneli do obsługi iphone pokazanych w instrukcji,jak sie tam dostac?

#6 ar3k

ar3k
  • 493 postów
  • Skądfrom apple

Napisano 25 sierpnia 2008 - 07:41

wypróbuj teraz i wypróbuj za darmo KLIKASZ I ROBISZ

#7 QQRYDZA

QQRYDZA
  • 7 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 07:45

a myslisz ze nie probowalem?tylko jakims cudem nie przyjmuje mi karty ktorą normalnie płace gdzie indziej a tu sie znowu nic nie da;-//

#8 ar3k

ar3k
  • 493 postów
  • Skądfrom apple

Napisano 25 sierpnia 2008 - 07:55

sprobuj z innym bankiem ja musialem sprobowac z 3 kartami

#9 QQRYDZA

QQRYDZA
  • 7 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 09:50

ok,mam juz konto mobileme ale nadal nie widze paneli na itunes do obslugi iphone,jakies propozycje?nie wiem co robic...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych