Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak oglądać filmy lub ściągnąć przez safari

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 paweł Plocica

paweł Plocica
  • 4 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 15:13

mam problem nie mogę nic obejrzeć na stronach safari. Chce ogladc jakiś film a ukazuje mi się napis ze safari nie może pobrać pliku. A dodatkowa sprawa czy instaler o którym tak piszecie tp to samo. Co app store

#2 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:58

w zasadzie to to samo, ale ma aplikacje ktorych Apple nigdy nie wyda w AppStore co do filmów to pewnei dlatego że iPhone nie posiada flasha

#3 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 17:15

Filmy możesz oglądać z poziomu aplikacji YouTube. Pobierać możesz w MxTube (dostępne w Cydii). Przez Safari nie odtworzysz.

#4 Nasedo

Nasedo
  • 1 743 postów
  • SkądLondyn

Napisano 24 sierpnia 2008 - 17:27

Filmy możesz oglądać z poziomu aplikacji YouTube. Pobierać możesz w MxTube (dostępne w Cydii). Przez Safari nie odtworzysz.

Jednak - niektórych filmów - tych spoza YouTube nie otworzysz na iPhone. (Nie szukając daleko - odpowiednik YouTube - dla dorosłych).

#5 paweł Plocica

paweł Plocica
  • 4 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:18

Czyli rozumiem ze nie ma flash na iphone? JeŻeli nie to jak przeglądać strony zrobione we flash?

---- Dodano 24-08-2008 o godzinie 20:21 ----
a co do instalatora można go zainstalować na 3g ? Jeżeli tak to nich ktoś napisze jak to Zrobic

#6 marleyo

marleyo
  • 99 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:31

Proste - nie można Co do installera - 1. Kładziesz ip na stole dolną krawędzią do blatu 2. bierzesz dłutko (albo śrubokręt) i rozkladasz iPhone'a na 2 części (uważając na wyświetlacz) 3. na układzie scalonym kładziesz kabelek USB 4. Czekasz 33 minuty (licz dokładnie!) 5. zamykasz iPhone'a 6. Masz installera A tak na serio - już się zwracać chce od lenistwa niektorych - opcji szukaj to Ty chyba w życiu nie używałeś, a nie jestem pewien, czy w ogóle widziałeś.... żal mi takiego nastawienia u ludzi

#7 paweł Plocica

paweł Plocica
  • 4 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:34

wiem już doczytałem ze instalera na 3g nie ma szkoda

#8 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:36

O matko... JEST! Weź przejrzyj forum i nie pisz bzdur. :roll:

#9 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:07

Davvido, współczuję Ci "czuwania"...Co chwilę tylko 'O, Jezu", "o matko", "Matko Boska..." Może trza jakiś skrypt zrobić, co będzie sam generował takie uwagi ?:)

#10 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:38

Myślę, że każdy skrypt sam z siebie wydałby taki okrzyk na widok podobnych wypowiedzi. :D EOT.

#11 paweł Plocica

paweł Plocica
  • 4 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 12:25

O prosze znaleźli się co wszystko wiedzą. Chyba forum jest poto żeby szukać w nim odpowiedzi nie każdy umie wszystko odrazu a najprościej jest zapytać a wy zamiast pisac takie teksty jak wyzej wystary żebyście wkleili link do tego tematu co ktos szuka łatwiej by było. Ale wy nie tylko ciągle narzekacie i narzekacie.

#12 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 sierpnia 2008 - 12:31

MxTube do pobierania filmów: http://myapple.pl/ip...ighlight=mxtube
Installer 4.0: http://myapple.pl/ip...-installer.html

Proszę. :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych