Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak odzyskać skasowane z kosza pliki?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

#26 Juzwa

Juzwa
  • 107 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 13:49

Z instalacją nie miałam żadnych problemów tylko ,że nie mam w ogóle żadnych folderów w katoalogu iTunes i nie mam pojęcia gdzie to skopiować...

#27 >szymcio<

>szymcio<
  • 20 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:01

Jeśli chodzi o screeny to najlepiej korzystać z Grab, lub klikać command*+shift+3

*command=Dołączona grafika

---- Dodano 24-08-2008 o godzinie 18:08 ----
Jeśli już mówimy o zrzutach ekranowych to może zna ktoś progran na PANTHER do nagrywania ekranu. Z góry thx

#28 Juzwa

Juzwa
  • 107 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 21:10

Mam pytanie: czy istnieje coś takiego dla macbooka jak przenośna ładowarka? Chodzi mi o to by np. ładować macbooka w podróży bez możliwości podłączenia tradycyjnej ładowarki do gniazdka - czy jest coś takiego? jeżeli tak to poproszę o linka gdyż bardzo by mi się taka 'przenośna' ładowarka przydała :)

#29 huski

huski
  • 1 063 postów
  • SkądEU

Napisano 25 sierpnia 2008 - 09:23

A dodatkowa bateria? Jak chcesz ładować bez podłączania do sieci i tak musisz mieć jakieś źródło zasilania, mówisz o jakimś akumulatorze czy agregacie?

---- Dodano 25-08-2008 o godzinie 10:34 ----
Ta ładowarka Mac'owska to najzwyklejsza kupa zwojów tak samo jak w przypadku Nokii czy tam innego badziewia, pewnie z ograniczeniem czasowym czy tam innym mechanizmem samo-wyłączającym: Ladowarka akumulator. Jak masz źródło prądu albo chcesz podłączyć ją do jakiejś sieci o dziwnym innym napięciu, nie ma najmniejszego problemu, są przejściówki, wtyczki do gniazda od zapalniczek samochodowych i tak dalej, poszperasz na elektroda.pl - portal dla elektronika i znajdziesz rozwiązanie. Druga opcja, istnieje coś takiego jak Ionhub, to taki multicharger do którego możesz sobie podłączyć praktycznie wszystko i praktycznie każde źródło zasilania - nie wiem czy czegoś takiego szukasz. Z tym, że jak dla mnie, jeżeli jedyne co chcesz zrobić to wydłużyć maksymalny czas pracy bez podłączania się do gniazdka sieciowego to najlepiej wyposażyć się w drugą baterię i po prostu wymieniać.

#30 Juzwa

Juzwa
  • 107 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2008 - 21:20

czy ktoś zna jakiś program do zrzucenia z ipoda muzyki do itunes? (oprocz podanego przez huskiego) i czy ktoś wie dlaczego podczas ściągania filmików z youtube za pomocą tooble nie działa mi dźwięk a jest obraz?

#31 lukino

lukino
  • 80 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 września 2008 - 16:05

wlasnie znalazlem taki programik:

Senuti - Download

moge wyciagnac muze z mojego iPhona wiec ze swoim iPodem nie bedziesz miala problemow.

#32 Juzwa

Juzwa
  • 107 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 września 2008 - 22:26

dziękuję bardzo - zaraz wypróbuję :)

#33 Juzwa

Juzwa
  • 107 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2008 - 13:42

DZIAŁA!!!!!! :) dzięki temu programowi udało mi się ściągnąć całą muzykę z ipoda do itunesów- o to mi chodziło! Dziękuję Ci bardzo :) może znasz jakiś dobry program do ściągania filmików z youtube? Używałam tooble ale filmiki ściągają się bez dźwięku....

#34 lukino

lukino
  • 80 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2008 - 14:36

jest troche tego, ale najbardziej przypadl mi do gustu ten:

MacTube1.2.1

#35 Juzwa

Juzwa
  • 107 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2008 - 16:19

ok też przetestuję :) bo do tooble się zraziłam itunes obsluguje mp4?

#36 lukino

lukino
  • 80 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2008 - 17:43

quick time na pewno odtwarza wiec i iTunes tez.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych