Z instalacją nie miałam żadnych problemów tylko ,że nie mam w ogóle żadnych folderów w katoalogu iTunes i nie mam pojęcia gdzie to skopiować...

Jak odzyskać skasowane z kosza pliki?
Started by
Juzwa
, 19 Aug 2008 19:50
35 replies to this topic
Posted 24 August 2008 - 13:49
Posted 24 August 2008 - 19:01
Jeśli chodzi o screeny to najlepiej korzystać z Grab, lub klikać command*+shift+3
*command=
---- Dodano 24-08-2008 o godzinie 18:08 ----
Jeśli już mówimy o zrzutach ekranowych to może zna ktoś progran na PANTHER do nagrywania ekranu. Z góry thx
*command=

---- Dodano 24-08-2008 o godzinie 18:08 ----
Jeśli już mówimy o zrzutach ekranowych to może zna ktoś progran na PANTHER do nagrywania ekranu. Z góry thx
Posted 24 August 2008 - 21:10
Mam pytanie: czy istnieje coś takiego dla macbooka jak przenośna ładowarka? Chodzi mi o to by np. ładować macbooka w podróży bez możliwości podłączenia tradycyjnej ładowarki do gniazdka - czy jest coś takiego? jeżeli tak to poproszę o linka gdyż bardzo by mi się taka 'przenośna' ładowarka przydała

Posted 25 August 2008 - 09:23
A dodatkowa bateria? Jak chcesz ładować bez podłączania do sieci i tak musisz mieć jakieś źródło zasilania, mówisz o jakimś akumulatorze czy agregacie?
---- Dodano 25-08-2008 o godzinie 10:34 ----
Ta ładowarka Mac'owska to najzwyklejsza kupa zwojów tak samo jak w przypadku Nokii czy tam innego badziewia, pewnie z ograniczeniem czasowym czy tam innym mechanizmem samo-wyłączającym: Ladowarka akumulator. Jak masz źródło prądu albo chcesz podłączyć ją do jakiejś sieci o dziwnym innym napięciu, nie ma najmniejszego problemu, są przejściówki, wtyczki do gniazda od zapalniczek samochodowych i tak dalej, poszperasz na elektroda.pl - portal dla elektronika i znajdziesz rozwiązanie. Druga opcja, istnieje coś takiego jak Ionhub, to taki multicharger do którego możesz sobie podłączyć praktycznie wszystko i praktycznie każde źródło zasilania - nie wiem czy czegoś takiego szukasz. Z tym, że jak dla mnie, jeżeli jedyne co chcesz zrobić to wydłużyć maksymalny czas pracy bez podłączania się do gniazdka sieciowego to najlepiej wyposażyć się w drugą baterię i po prostu wymieniać.
---- Dodano 25-08-2008 o godzinie 10:34 ----
Ta ładowarka Mac'owska to najzwyklejsza kupa zwojów tak samo jak w przypadku Nokii czy tam innego badziewia, pewnie z ograniczeniem czasowym czy tam innym mechanizmem samo-wyłączającym: Ladowarka akumulator. Jak masz źródło prądu albo chcesz podłączyć ją do jakiejś sieci o dziwnym innym napięciu, nie ma najmniejszego problemu, są przejściówki, wtyczki do gniazda od zapalniczek samochodowych i tak dalej, poszperasz na elektroda.pl - portal dla elektronika i znajdziesz rozwiązanie. Druga opcja, istnieje coś takiego jak Ionhub, to taki multicharger do którego możesz sobie podłączyć praktycznie wszystko i praktycznie każde źródło zasilania - nie wiem czy czegoś takiego szukasz. Z tym, że jak dla mnie, jeżeli jedyne co chcesz zrobić to wydłużyć maksymalny czas pracy bez podłączania się do gniazdka sieciowego to najlepiej wyposażyć się w drugą baterię i po prostu wymieniać.
Posted 03 September 2008 - 21:20
czy ktoś zna jakiś program do zrzucenia z ipoda muzyki do itunes? (oprocz podanego przez huskiego)
i czy ktoś wie dlaczego podczas ściągania filmików z youtube za pomocą tooble nie działa mi dźwięk a jest obraz?
Posted 05 September 2008 - 16:05
wlasnie znalazlem taki programik:
Senuti - Download
moge wyciagnac muze z mojego iPhona wiec ze swoim iPodem nie bedziesz miala problemow.
Senuti - Download
moge wyciagnac muze z mojego iPhona wiec ze swoim iPodem nie bedziesz miala problemow.
Posted 05 September 2008 - 22:26
dziękuję bardzo - zaraz wypróbuję

Posted 07 September 2008 - 13:42
DZIAŁA!!!!!!
dzięki temu programowi udało mi się ściągnąć całą muzykę z ipoda do itunesów- o to mi chodziło! Dziękuję Ci bardzo
może znasz jakiś dobry program do ściągania filmików z youtube? Używałam tooble ale filmiki ściągają się bez dźwięku....

Posted 07 September 2008 - 14:36
Posted 07 September 2008 - 16:19
ok też przetestuję
bo do tooble się zraziłam
itunes obsluguje mp4?

Posted 07 September 2008 - 17:43
quick time na pewno odtwarza wiec i iTunes tez.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users