Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iphone w era dla stałych abonentów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sianko20

sianko20
  • 6 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 03:11

witam
jeśli umieściłem ten post w złym miejscu to sory.
A wiec mam taki problem że czegoś nie rozumiem.
Chcę kupic iP 3g w sieci Era.
[url=http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/iphone3g/abonenci]iPhone 3G w Era dla Stałych Abonentów[/url]
W tym linku są (tak mi sie wydaje) informacje o cenach iP 3g dla stałych abonentów. (jestem stałym abonentem)
no to pomyślałem że wezme abonament 45 zł na 2 lata, zapłace za iP 8 GB 999zł(tak jak w ofercie w linku) i gitarka.
ide do sklepu pytam sie o oferte dla stałych abonentów i tu figa.:( Koleś mówi mi że najtańszy abonament jaki moge miec dla iP 3g to 95zł.:confused: czyli normalna oferta dla nowych klientów
Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? Chyba coś przeoczyłem.:x
prosze o możliwie jak najszybszą odpowiedź;)

#2 bartosz

bartosz

• 1 644 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 03:29

Obsługa Klienta

#3 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 sierpnia 2008 - 05:49

witam
jeśli umieściłem ten post w złym miejscu to sory.
A wiec mam taki problem że czegoś nie rozumiem.
Chcę kupic iP 3g w sieci Era.
iPhone 3G w Era dla Stałych Abonentów
W tym linku są (tak mi sie wydaje) informacje o cenach iP 3g dla stałych abonentów. (jestem stałym abonentem)
no to pomyślałem że wezme abonament 45 zł na 2 lata, zapłace za iP 8 GB 999zł(tak jak w ofercie w linku) i gitarka.
ide do sklepu pytam sie o oferte dla stałych abonentów i tu figa.:( Koleś mówi mi że najtańszy abonament jaki moge miec dla iP 3g to 95zł.:confused: czyli normalna oferta dla nowych klientów
Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? Chyba coś przeoczyłem.:x
prosze o możliwie jak najszybszą odpowiedź;)

A może chcą Ci zaproponować abo 45zł + 50zł za pakiet 500mb? :)

#4 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 sierpnia 2008 - 09:21

Albo facet w biurze jeszcze nie widział stronki. Różnie może być. ;)

#5 tommyk

tommyk
  • 10 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 18:51

Sianko20 nie doczytałeś szczegółów. Co dla stałych klientów którzy posiadają już konto w Era to możliwe jest podpisanie aneksu do umowy obecnej jaką masz. Aneks czyli tak naprawdę kompletnie nowa umowa mówi ci że podpisujesz umowę na kolejne 24 lub 36 miesięcy na ich warunkach bez możliwości zmiany na taryfę wyższą lub niższą i parę jeszcze innych bzdetów. Co do tego dla stalych abonentów to średnio ciekawie. Nie da rady wziąć na atrakcyjniejszych warunkach niż te ustalone. Sam jako stały klient musiałem podpisać umowę jak dla nowego klienta aby mieć Iphone 3G.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych