iTechniczna chyba dalas sie oszukac poniewaz nie pierwszy rzut oka nie widze w iphonie na przedniej części czujnika zblizeniowego(czarna kreska nad sluchawka) a po drugie nigdy nie widzialem w iphonie czegos takiego ja MP3. Jezeli masz wersje ios 4.3.5 to powinno byc IPod a jezeli niby 5.0.1 to powinno byc muzyka i jeszcze jedna ikonka wideo i dziwi mnie fak ze polowe oprogramowania masz po polsku a polowe po angielsku. zrob zdjecie jak wejdziesz w ustawienia. Zauwazylem jeszcze jedno nie widzialem nigdy czegos takiego jak "ImageView" oraz AppStore poniewaz z tego co wiem App Store pisze sie odzielnie No i nie powinno byc takiego perfidnego napisy Iphone 4S
...To mnie nie pocieszyliście ;((( Dzięki wielkie wszystkim za wypowiedzi w tym temacie...jestem zdruzgotana ;( ale pocieszam się, że jak to się mówi: "darowanemu koniowi się nie zagląda...tam gdzie nie trzeba"... ;(((
Mam tylko nadzieję, że rzeczywiście mój darczyńca nie przepłacił ;( bo biedaczek niestety jest równie aTechniczny jak ja ;(((.
(jak tylko uda mi się coś od niego wyciągnąć dam Wam znak)
Pokażę jeszcze pare zdjęć (tak na wszelki wypadek....). Tu raz jeszcze menu (po powrocie do oryginalnego angielskiego). Nie wiem czemu nagle zamiast iPod pojawiło się to mp3, dopiero to zauważyłam
(wcześniej nawet po zmianie na polski język było iPhone..). Stało się tak chyba po wgraniu utworów mp3. (w angielskiej wersji również to App Store pisane jest oddzielnie).
No i z pamiecią też mam dziwne problemy -niby jak wchodzę w ustawienia pokazuje, że posiada kartę 64GB jednak nie ma do niej dostępu -pokazuje się tylko w ilu procentach jest zapełniona ;( Bałam się już, że może miał jakiegoś użytkownika przede mną, który ją z jakiegoś powodu zablokował.. (czy to możliwe??) A co dziwniejsze ostatnio pojawiła się ta dziwna pomarańczowa ikonka na belce przy zegarze -nie mam pojęcia co to jest -jest w kształcie karty z napisem "RM".
PS: a czy ktoś posiadający iP4s mógłby tu wrzucić pare zdjęć??? (nie wiem...może iPhone wychodzące na różne rynki Europy czy Ameryki posiadają jakieś różnice, np. design...wiem wiem...pewnie próbuje się pocieszać ;((((