Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

cydia nie działa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 supra

supra
  • 78 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 21:57

witam! cydia nie chce instalowac aplikacji - niby wszystko jest w porzadku, app sciaga sie, rozpakowuje, po czym dostaje sygnal ze instalacja zostala zakonczona, jednak na home screenie dodatkowej ikonki brak, restart nie pomaga. co jest nie tak? uzywam 1.1.4, jailbreak przez iLiberty.

#2 sebik

sebik
  • 463 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 sierpnia 2008 - 23:44

Wydaje mi się ze Cydja obsługuje aplikacje dla systemów powyżej 1.1.4 jeżeli się mylę proszę o sprostowanie mojej wypowiedzi

#3 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 13 sierpnia 2008 - 06:00

witam!

cydia nie chce instalowac aplikacji - niby wszystko jest w porzadku, app sciaga sie, rozpakowuje, po czym dostaje sygnal ze instalacja zostala zakonczona, jednak na home screenie dodatkowej ikonki brak, restart nie pomaga. co jest nie tak?

uzywam 1.1.4, jailbreak przez iLiberty.

jesteś pewny że instalujesz aplikacje ? a nie jakieś skrypty ?

Wydaje mi się ze Cydja obsługuje aplikacje dla systemów powyżej 1.1.4
jeżeli się mylę proszę o sprostowanie mojej wypowiedzi

Cydia była przed 2.X i w zależnosci która wersja obsługuje i 1.1.X i 2.X

#4 sebik

sebik
  • 463 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 sierpnia 2008 - 09:49

@LoBo Dziekuje za sprostowanie

#5 lukaszbless

lukaszbless
  • 14 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 01:04

witam wszystkich, Ja mam wersję 2.0.1, a mam taki sam problem co Supra...=/ Cydia instaluje dany program, a ikony w Home brak. Dodam, ze w moim przypadku były to dwie gry: NES i jeszcze jakaś inna. Dopiero wchodzę w świat Iphone'a więc proszę o wyrozumiałość=) I mam nadzieję, ze mi w tym pomożecie Pozdrawiam Łukasz

#6 lukaszbless

lukaszbless
  • 14 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 08:59

Nie wiem czy ktokolwiek to czyta, ale może jednak... Wczoraj w nocy zainstalowałem przez Cydię nowy program, a kiedy chciałem zobaczyć czy pojawiła sie ikona zmieniłem stronę Home i na chwilę się zawiesił po czym pojawiły się wszystkie 3 ikony - nowa i 2 "zaległe"... Troche to dziwne...

#7 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 13:04

witam wszystkich,
Ja mam wersję 2.0.1, a mam taki sam problem co Supra...=/ Cydia instaluje dany program, a ikony w Home brak. Dodam, ze w moim przypadku były to dwie gry: NES i jeszcze jakaś inna.
Dopiero wchodzę w świat Iphone'a więc proszę o wyrozumiałość=) I mam nadzieję, ze mi w tym pomożecie
Pozdrawiam

Łukasz

Nes to emulator, gry do niego to rom'y których nie widać na SB

Nie wiem czy ktokolwiek to czyta, ale może jednak...
Wczoraj w nocy zainstalowałem przez Cydię nowy program, a kiedy chciałem zobaczyć czy pojawiła sie ikona zmieniłem stronę Home i na chwilę się zawiesił po czym pojawiły się wszystkie 3 ikony - nowa i 2 "zaległe"...
Troche to dziwne...

po instalacji czegokolwiek najlepiej zrestartuj iPhone'a, zawsze :)

#8 ner0angel0

ner0angel0
  • 506 postów
  • SkądLeszno, PL

Napisano 22 września 2008 - 21:55

Moze zrobie maly odkop tematu ale mysle ze na przyszlosc komus moze sie to przydac: tak wiec dzis mialem ten sam problem. Cydia niby zassala gre czy aplikacje ale nie bylo jej nigdzie. Ale dzieje mi sie tak tylko wtedy, gdy nie poczekam na zaladowanie sie tego pierwszego okna ktore jest po wlaczeniu jej. Jak ono zaladuje sie do konca to wtedy wszystkie aplikacje czy gry sciagaja sie i smigaja ostro :)

#9 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 23 września 2008 - 07:01

Zgodnie z postanowieniami opisanymi w wątku z zasadami umieszczania wpisów w dziale iPhone - Pomoc jestem zmuszony zamknąć Twój wątek.

Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html

Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.

Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych