Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone w sklepach Komputronik

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#26 Pietro342

Pietro342
  • 54 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 August 2008 - 12:18

Coś czuje, że mimo dużej dostępności w Polsce to i tak wszyscy będą kupować iPhone na allegro. Powód? - A no ceny produktów apple w Polsce są zawsze z **** wzięte.

#27 jasiekmac

jasiekmac
  • 77 posts
  • SkądWhiteSide

Posted 16 August 2008 - 00:59

Czemu tak mowicie o komputroniku?? moj kolega zlozyl sobie rakiete komputer i przyslai mu b.szybko. ceny sa w normie...heh Jak juz ktos kupil cokolwiek firmy apple to przeplacil, to jest droga firma...

#28 dziubek123

dziubek123
  • 79 posts

Posted 16 August 2008 - 06:56

Ja wielokrotnie w Komputroniku kupowałem i odbierałem w ich salonie, szybko i duży wybór, cenowo nie przesadzają, dodatkowo cały sprzęt dodatkowy w firmie w której pracuję też zamawiam w Komputroniku, wszystko dostępne w jednym miejscu.

#29 ipkiss

ipkiss
  • 42 posts

Posted 16 August 2008 - 14:22

chcecie przeplacac to nikt Wam nie broni, nawet w jakiejs gazecie pisali, ze to najdrozszy sklep komputerowy w Polsce. Ja tam robilem juz kilkakrotnie "podchody" do zakupow i wielka olewka - chcialem sluchawki, ale nie bylo powiedzialem ze poczekam i to byl blad, zupelna olewka. W sklepie w Poznaniu (byl taki na Ratajczaka) tez obsluga mnie rozwalila - brak kompetencji, a wystarczylo troche gazet przeczytac. Masz racje ze kupujac Apple przeplacasz, ale Apple to produkt premium i kult, a komputronik to co - zwykly sklep ze zwyklymi produktami w niezwykle wysokich cenach...

#30 dziubek123

dziubek123
  • 79 posts

Posted 16 August 2008 - 16:35

Trochę przesada z tym najdroższy, czy szukając na skąpcu czy na ceneo od razu wybierasz ofertę z pierwszej pozycji? Kurde przyczepiłem się "obrony" Komputronika, już nic na ten temat nie napiszę ;-)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users