Słyszałem o czymś takim jak Time Machine, ale czy można to zastosować w iPhonie? Czy w ogóle jest jakaś szansa aby odzyskać pliki skasowane po aktualizacji softu na 2.0?

Wyczyszczony iPhone
Rozpoczęty przez
__filip__
, 08 sie 2008 21:47
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 sierpnia 2008 - 21:47
Napisano 08 sierpnia 2008 - 21:53
po restore nie, po aktualizacji - sama aktualizacja nie usuwa plików. Zależy co miałeś wcześniej, jak wgrywałeś nowe firmware.TimeMachine robi backup dokumentów, smsów, kontaktów, kalendarza itp...Ale to trzeba zrobić przed restore. Napisz coś więcej co robiłeś
Napisano 08 sierpnia 2008 - 22:08
Wydawało mi się że robię aktualizację, ale miałem chyba restore. Po prostu jak podłączyłem telefon do komputera żeby zsynchronizować kontakty (co się całe wykonało) iTunes pokazało, że jest dostępna nowa wersja oprogramowania (2.0) i nieświadomy przyszłych konsekwencji, ściągnąłem i zainstalowałem softa. Później telefon cały mi się zablokował, bo znowu miałem SIM locka, no ale PWNTool zrobił swoje i już mi telefon działa normalnie ale jest goły.
Napisano 08 sierpnia 2008 - 22:13
to nie restore tylko aktualizacja. W tym przypadku skasowała wsio. Gdybyś teraz aktualizował z 2,0 do 2,1 ( ale to wiem na telefonie bez fabrycznego simlocka ) to wszystko pozostanie. Aktualizacja do 2,1 na jailbreake chyba skasuje zawartość. Zapodawaj od nowa z kompa.
Napisano 08 sierpnia 2008 - 22:29
A da się już zdjąć SIMlocka z wersji 2.0? Ja w każdym razie mam tylko jailbreak'a dzięki AutoPWN, więc znowu by mi zablokował telefon po aktualizacji na 2.0.1. A czy na to najnowsze oprogramowanie jest jailbreak?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych