Jejku, ludzie przestańcie biadolić. Mam wrażenie, że 3/4 postów w tym wątku napisali kosmici, którzy myśleli, że cała Polska przesiądzie się z nokii 3xxx na iphone. Abonament 60 zł, tel za 200... ech... nie bądźcie oderwani od realiów tego kraju.
Moim zdaniem oferta (o ile się potwierdzi) całkiem przyzwoita. Osobiście spodziewałem się ceny tel. na poziomie 1500zł, więc jest ok.
Chyba dalej nie wiesz o co mi chodzi... Ja się nie spodziewałem telefonu za złotówkę, w abonamencie za 20PLN. Nie spodziewałem się też że ludzie rzucą się na iP jak psy na kości gdy ich operator będzie robił ewidentnie w ciula oferując 150 minut za 95PLN.
---- Dodano 07-08-2008 o godzinie 23:19 ----
Jejku, ludzie przestańcie biadolić. Mam wrażenie, że 3/4 postów w tym wątku napisali kosmici, którzy myśleli, że cała Polska przesiądzie się z nokii 3xxx na iphone. Abonament 60 zł, tel za 200... ech... nie bądźcie oderwani od realiów tego kraju.
Moim zdaniem oferta (o ile się potwierdzi) całkiem przyzwoita. Osobiście spodziewałem się ceny tel. na poziomie 1500zł, więc jest ok.
1500? Za tyle to się kupuje bez podpisywania umowy i skazywania się na 24x95PLN+700PLN za telefon w Erze. ok. 1600 zostaje w kieszeni jakbyś nie wiedział.