Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

proszę o pomoc wyborze odblokowanie do iphona z allegro

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 matejj

matejj
  • 10 posts

Posted 07 August 2008 - 07:17

witam kupiłem sobie niedawno iphona i chce go odblokować a sam nie umie i muszę kupić jakieś odblokowanie z allegro ma już ktoś coś takiego i które wybrać

#2 dario321

dario321
  • 711 posts
  • Skądok.Radom

Posted 07 August 2008 - 07:32

chodzi Ci o iPhona 3G czy tego pierwszego?ja bym proponowal tego pierwszego z softem 2.0,najlepiej gdy bedzie do niego dodawany futeral,pokrowiec.pozdro

#3 pear.pl

pear.pl
  • 121 posts
  • SkądUstroń

Posted 07 August 2008 - 07:49

Ostatnio znaleźć na allegro przyzwoitego iPhona w dobrym stanie za dobrą cenę graniczy z cudem. Jak cena jest ciekawa to albo wersja 4GB albo 8 ale zjechana porysowana niektóre nawet z pękniętymi wyświetlaczami. Z kupowaniem iPhona na allegro trzeba bardzo uważać nie dość że można kupić zniszczony/uszkodzony to często można spotkać oszustów którzy sprzedają chińskie podróby iPhoan za okazyjna ale pełną cenę. Poszukaj iPhona w okolicach twojego miasta tak żebyś mógł podjechać i sprawdzić wszystko osobiście.

#4 zbimac

zbimac
  • 126 posts
  • SkądDLW

Posted 07 August 2008 - 07:58

Jaki to iPhone, stary czy 3G? Jeżeli stary, to żadne allegro tylko program ZIPHONE znajdziesz na stronie ZiPhone's Blog . W razie problemów możesz zatarabanić na skype krzywy-dlw.

#5 Adams

Adams
  • 488 posts

Posted 07 August 2008 - 07:58

Koledzy, przeczytajcie sobie jeszcze raz post Matejj'a. On juz ma iPhona i pyta jak odblokowac. Matejj napisz jakiego iP masz, jaki soft itd. Jak juz znalazles myapple.pl to nie musisz placic za odblokowanie iP. Poszukaj i poczytaj. Odblokowanie iP w starej wersji jest proste jak budowa cepa. iP 3G tez da rade ale bez simlocka. Powodzenia.

#6 TheHX

TheHX
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 August 2008 - 07:59

matejj pisze o firmware, a nie o ajfonie:) już ma ajfona teraz nie wie co z nim dalej zrobic :) Chłopie, na forum masz jak w książeczce pierwszej pomocy. Opcja szukaj i wszystko znajdziesz. Przede wszystkim jaki masz soft w tym ajfonie, jaki to ajfon ?? 3G czy poprzednik ?

#7 matejj

matejj
  • 10 posts

Posted 07 August 2008 - 10:03

o starego

#8 motyloss

motyloss
  • 94 posts
  • SkądSokołów Podlaski / Warszawa

Posted 07 August 2008 - 10:07

wszystko opisane masz tutaj

http://www.myapple.pl/search.php

#9 sebik

sebik
  • 463 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 August 2008 - 10:27

kto czyta ten znajdzie masz to oto wspaniale narzedzie FORUM jest wyszukiwarka wiec piszesz co cie interesuje w okienku z tak

---- Dodano 07-08-2008 o godzinie 11:31 ----
kto czyta ten znajdzie masz to oto wspaniałą bibliotekę wiedzy "FORUM" jest wyszukiwarka wiec piszesz co cie interesuje w białym okienku okienku na szarym pasku u góry strony z taka LUPKA piszesz
"odblokowanie iPhone 2.0"
i co dziala ???
jak nie zadziala masz link http://www.myapple.p...earchid=2306152

#10 virgin71

virgin71

• 12562 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 August 2008 - 21:09

nie no, przestańcie, jak chce zapłacić... :P Ja mogę odblokować:) Kasa zawsze się przydaje

#11 piotrecky

piotrecky
  • 141 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 07 August 2008 - 21:24

na allegro kupisz za 1000zl moze mniej odblokowany... zagadaj do jakiegos sprzedawcy zeby sprzedal wczesniej bo Ci sie spieszy.. Ja za 1000 kupilem tym sposobem kiedy byly po 1300

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users