Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

proszę o pomoc wyborze odblokowanie do iphona z allegro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 matejj

matejj
  • 10 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 07:17

witam kupiłem sobie niedawno iphona i chce go odblokować a sam nie umie i muszę kupić jakieś odblokowanie z allegro ma już ktoś coś takiego i które wybrać

#2 dario321

dario321
  • 711 postów
  • Skądok.Radom

Napisano 07 sierpnia 2008 - 07:32

chodzi Ci o iPhona 3G czy tego pierwszego?ja bym proponowal tego pierwszego z softem 2.0,najlepiej gdy bedzie do niego dodawany futeral,pokrowiec.pozdro

#3 pear.pl

pear.pl
  • 121 postów
  • SkądUstroń

Napisano 07 sierpnia 2008 - 07:49

Ostatnio znaleźć na allegro przyzwoitego iPhona w dobrym stanie za dobrą cenę graniczy z cudem. Jak cena jest ciekawa to albo wersja 4GB albo 8 ale zjechana porysowana niektóre nawet z pękniętymi wyświetlaczami. Z kupowaniem iPhona na allegro trzeba bardzo uważać nie dość że można kupić zniszczony/uszkodzony to często można spotkać oszustów którzy sprzedają chińskie podróby iPhoan za okazyjna ale pełną cenę. Poszukaj iPhona w okolicach twojego miasta tak żebyś mógł podjechać i sprawdzić wszystko osobiście.

#4 zbimac

zbimac
  • 126 postów
  • SkądDLW

Napisano 07 sierpnia 2008 - 07:58

Jaki to iPhone, stary czy 3G? Jeżeli stary, to żadne allegro tylko program ZIPHONE znajdziesz na stronie ZiPhone's Blog . W razie problemów możesz zatarabanić na skype krzywy-dlw.

#5 Adams

Adams
  • 488 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 07:58

Koledzy, przeczytajcie sobie jeszcze raz post Matejj'a. On juz ma iPhona i pyta jak odblokowac. Matejj napisz jakiego iP masz, jaki soft itd. Jak juz znalazles myapple.pl to nie musisz placic za odblokowanie iP. Poszukaj i poczytaj. Odblokowanie iP w starej wersji jest proste jak budowa cepa. iP 3G tez da rade ale bez simlocka. Powodzenia.

#6 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 sierpnia 2008 - 07:59

matejj pisze o firmware, a nie o ajfonie:) już ma ajfona teraz nie wie co z nim dalej zrobic :) Chłopie, na forum masz jak w książeczce pierwszej pomocy. Opcja szukaj i wszystko znajdziesz. Przede wszystkim jaki masz soft w tym ajfonie, jaki to ajfon ?? 3G czy poprzednik ?

#7 matejj

matejj
  • 10 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 10:03

o starego

#8 motyloss

motyloss
  • 94 postów
  • SkądSokołów Podlaski / Warszawa

Napisano 07 sierpnia 2008 - 10:07

wszystko opisane masz tutaj

http://www.myapple.pl/search.php

#9 sebik

sebik
  • 463 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 sierpnia 2008 - 10:27

kto czyta ten znajdzie masz to oto wspaniale narzedzie FORUM jest wyszukiwarka wiec piszesz co cie interesuje w okienku z tak

---- Dodano 07-08-2008 o godzinie 11:31 ----
kto czyta ten znajdzie masz to oto wspaniałą bibliotekę wiedzy "FORUM" jest wyszukiwarka wiec piszesz co cie interesuje w białym okienku okienku na szarym pasku u góry strony z taka LUPKA piszesz
"odblokowanie iPhone 2.0"
i co dziala ???
jak nie zadziala masz link http://www.myapple.p...earchid=2306152

#10 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 sierpnia 2008 - 21:09

nie no, przestańcie, jak chce zapłacić... :P Ja mogę odblokować:) Kasa zawsze się przydaje

#11 piotrecky

piotrecky
  • 141 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 sierpnia 2008 - 21:24

na allegro kupisz za 1000zl moze mniej odblokowany... zagadaj do jakiegos sprzedawcy zeby sprzedal wczesniej bo Ci sie spieszy.. Ja za 1000 kupilem tym sposobem kiedy byly po 1300

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych