Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Help!!! Moj iPod nano nie widzi plikow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 filipyoyo

filipyoyo
  • 2 postów

Napisano 06 sierpnia 2008 - 10:19

to zaczęło sie tak wyjechałem na wakacje z laptopem i jak chciałem podlonczyc ipoda to pisze ze che go wymazac bo jest nie zgodny z ta baza itunes(ipod byl zesychronizowany z kompem domowym) wiec znalazłem jakiś przenośny program do wgrywania bezpośrednio na ipoda "Yamipod" wgrałem jeden plik muzyczny tym programem i patrze na ipoda i pisze 0 muzyki 0 podkastow i tak dalej załamałem sie wiec pomyślałem ze zesynchronizuje z laptopem żeby juz modz cos sluchac a potem na domowym kompie przywrócę stare pliki po podłączeniu ipoda do itunsa napisał ze nie może go odczytać i kazał zrobic "Odtwórz" zrobiłem odtwórz wszystko sie zakończyło wgrałem pliki na itunes i zesychronizowalem z ipodem na pasku pojemności pisalo ze jest zajęte 200 mb muzyki z ipoda patrze na ipoda i pisze ze jest zero muzyki i wogole zero wszystkiego sesychronizowalem jeszcze ze 5 razy i nadal to samo proszę o pomoc!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sory za błędy !!!!!

#2 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 08 sierpnia 2008 - 16:08

tak na poczatek to bym przecwiczyl z nim caly zestaw od poczatku. mianowicie kilka razy reset, restore i jezeli to mozliwe to wczesniej reinstalacja itunes. najlepiej przed tym wszystkim przestawic ipoda w reczny tryb zarzadzania muzyka (wylaczyc synchronizacje). wtedy w itunes widac jak sie kopiuja pliki i nie ma watpliwosci ze cos sie na ipodzie powinno znajdowac.

#3 filipyoyo

filipyoyo
  • 2 postów

Napisano 29 sierpnia 2008 - 16:44

przepraszam za taka pozna odpowiedz naprawilem ipoda ale on nie widzi podkastow znaczy sie widzi jezeli dodam je do listy odtwarzania ale w kategori podkasty nic nie widac

#4 noocto

noocto
  • 31 postów

Napisano 31 sierpnia 2008 - 13:24

a która generacja nano?;> bo tylko najnowsze nano mogą mogą odtwarzać wideo w ogóle, w tym podcasty.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych