Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bluetooth Iphone 3g

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 dziadek614

dziadek614
  • 64 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 12:48

Potrzebuje pomocy !!!! Jak przesylac pliki bluetoothem w iphonie 3g albo jak ktos mi chce przeslac i niewiem jak

#2 Bekas

Bekas
  • 548 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 sierpnia 2008 - 13:04

Z tego co wiem to sie nie da bo ten bluetooth jest tylko do sluchawki ale moge sie mylic.

#3 mantee78

mantee78
  • 176 postów
  • SkądUK

Napisano 02 sierpnia 2008 - 14:17

Z tego co wiem to sie nie da bo ten bluetooth jest tylko do sluchawki ale moge sie mylic.

Nie mylisz się, tak właśnie jest.

#4 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 09 sierpnia 2008 - 09:55

U was jest chociaz wykrywalny u mnie nie widzi zadnych urzadzen i moj macbook tez go nie widzi tylko szuka i szuka i szuka. :(

#5 Bogdanus

Bogdanus
  • 166 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:47

W iPhonie jest bluetooth "szczątkowy" słóży tylko do podłączenia słuchawek i to przeważnie orginalnych lub tych z wyższej półki lub dobrego zestawu głośnomówiącego w samochadzie...czasami uda mu się odnaleść z innym urządzeniem np. Nokia lub Motorola ale nie współpracuję z nimi...mimeli to poprawić niby programowa w nowym sofcie ....

#6 Nasedo

Nasedo
  • 1 743 postów
  • SkądLondyn

Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:33

U was jest chociaz wykrywalny u mnie nie widzi zadnych urzadzen i moj macbook tez go nie widzi tylko szuka i szuka i szuka. :(

Co z tego, że jest "wykrywalny" - nic to nie daje.

#7 malywielki

malywielki
  • 4 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 08:34

a już jest dostępny nowy soft

#8 Nasedo

Nasedo
  • 1 743 postów
  • SkądLondyn

Napisano 10 sierpnia 2008 - 09:44

Najnowszy jest 2.0.1 na chwilę obecną.

#9 Malibo

Malibo
  • 1 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 10:25

BT - współpraca z samochodem

W iPhonie jest bluetooth "szczątkowy" słóży tylko do podłączenia słuchawek i to przeważnie orginalnych lub tych z wyższej półki lub dobrego zestawu głośnomówiącego w samochadzie...czasami uda mu się odnaleść z innym urządzeniem np. Nokia lub Motorola ale nie współpracuję z nimi...mimeli to poprawić niby programowa w nowym sofcie ....

Hej!
Mam pytanie. Po połączeniu iPhona 3G przez BT z samochodem widzę rejestr, ale nie widzę ksiązki telefonicznej.
Nie miałam takiego problemu z poprzednią generacją iPhona z softem 1.1.4. Jakieś sugestie?
Pozdrawiam!

#10 dryforest

dryforest
  • 11 postów
  • SkądSuchy Las

Napisano 23 sierpnia 2008 - 13:02

Podłączę się do wątku - czy ktoś próbował połączyć się iPhonem 3G z fabrycznym zestawem bluetooth AUDI MMI ? Czy to w ogóle będzie działać ? W tej chwili mam SE K850i i po wejściu do auta automatycznie przełączam się na system audi z pełnym sterowaniem z konsoli auta i przyznam, że jest to bardzo wygodne. Będę wdzięczny za info. pozdrawiam

#11 IrasDeeJay

IrasDeeJay
  • 21 postów
  • SkądWrocław / Liverpool

Napisano 23 sierpnia 2008 - 13:09

Nie dawno wyszła nowa wersja softu do iPhona 3G. Czy może ktoś powiedzieć czy wraz z tą nową wersję naprawiony został problem z tym Bluetoothem ? U mnie tak jak u poprzedników nie widzi innych urządzeń, oraz iPhona nie widzi żaden sprzęt. Wersja softu którą posiadam to 2.0.1.

#12 dario321

dario321
  • 711 postów
  • Skądok.Radom

Napisano 23 sierpnia 2008 - 13:17

wersja softu nic tu nie zmieni. bluetooth w iPhonie sluzy do komunikacji miedzy sluchawkami bluetooth od apple i innymi z wyzszej polki.

#13 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 13:32

zamykam

na przyszłość proponuje użyć opcji szukaj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych